Stoiximan Super League

Υποχρέωσή του η νίκη

Το καθήκον τους καλούνται να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στον αποψινό αγώνα-μπαράζ με την Skoda Ξάνθη και θα περιμένουν τις αποφάσεις για τις αδειοδοτήσεις.

Τα λάθη της φετινής σεζόν έχουν την ευκαιρία να διορθώσουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στον αποψινό αγώνα-μπαράζ κόντρα στην Skoda Ξάνθη (20:00, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να κερδίσουν ένα «εισιτήριο» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.

Οι «πράσινοι» και οι Ακρίτες ισοβάθμησαν πλήρως στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, και με το ενδεχόμενο κάποια από τις ομάδες (κυρίως ο ΠΑΣ Γιάννινα) να μην εξασφαλίσει την αδειοδότηση για να παίξει στην Ευρώπη, καλούνται να δώσουν αγώνα κατάταξης.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» καλούνται να εκμεταλλευτούν αυτή την ευκαιρία και να αποχαιρετήσουν με θετικό τρόπο τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Στην περίπτωση, όμως, που ο Παναθηναϊκός γνωρίσει την ήττα από την Ξάνθη, τότε αυτό θα σημαίνει ακόμη ένα αρνητικό ρεκόρ, αφού η 7η θέση θα είναι η χειρότερη στην ιστορία του συλλόγου.

Όλο αυτό το διάστημα ο Γιάννης Βονόρτας προσπάθησε να κρατήσει σε εγρήγορση τους «πράσινους», εξηγώντας τους πως δεν έχει τελειώσει η σεζόν και πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν την ακριτική ομάδα.

Ο Έλληνας τεχνικός θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Καρνέζη, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Σεϊταρίδη, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλο και Μαρίνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Σο, έχοντας ως εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Λαγό. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Μπαρμπαρούσης, Φιγκερόα και Ντίνας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Χουχούμης, Σισοκό, Πίντο, Καζιγιάμα, Φορναρόλι, Αποστολόπουλος και Γιοκίν.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Τοτσέ και Μαυρίας, οι τιμωρημένοι Βιτόλο και Σπυρόπουλος και ο… χαμένος Κουίνσι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x