Champions League

Τσάβι: «Θα κερδίσουμε και άλλα τρόπαια»

Διψασμένοι για την κατάκτηση περισσότερων τίτλων είναι στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τσάβι στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA εν όψει του επαναληπτικού αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Καταλανοί είναι μία από τις κυρίαρχες δυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια και κάποιοι θεωρούν ότι ο κύκλος τους έκλεισε, όμως ο διεθνής χαφ ξεκαθάρισε ότι εκείνος και η παρέα του θα συνεχίσουν να προσθέτουν τίτλους στην πλούσια τροπαιοθήκη τους.

«Είχαμε τέσσερις ή πέντε εξαιρετικές σεζόν, στις οποίες η Μπαρτσελόνα ήταν πολύ, πολύ καλή. Νομίζω, όμως, ότι υπάρχουν ακόμα μερικά μεγάλα παιχνίδια που πρέπει να κάνει αυτή η γενιά παικτών και να γευτούμε περισσότερο την επιτυχία», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός μέσος και πρόσθεσε:

«Τα πηγαίνουμε καλά στο πρωτάθλημα και έχουμε το προβάδισμα στο Champions League. Ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως τα περιμένουμε και πολύ περισσότερο για τον Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος αξίζει για όσα έχουμε πετύχει τη φετινή σεζόν».

Καταλήγοντας, ο Τσάβι μίλησε για το μεθαυριανό παιχνίδι των Καταλανών με την Παρί μέσα στην έδρα τους: «Το 2-2 ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, είμαστε το φαβορί, παίζουμε στην έδρα μας και υπάρχουν 90 λεπτά να παίξουμε. Ωστόσο, κοιτώντας πίσω στο τελευταίο παιχνίδι, ο τρόπος που έληξε μας άφησε μία πίκρα. Είμαστε αισιόδοξοι, όμως, γιατί ξέρουμε ότι παίζουμε μέσα στην έδρα μας, αν και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι μία σπουδαία ομάδα, βγαίνει γρήγορα μπροστά και παίζει καλά την αντεπίθεση».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x