sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τρία πέναλτι σε βάρος της Ρεάλ!

Σπουδαίο «διπλό» πήρε η Ρεάλ Μαδρίτης μέσα στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο, όμως η στατιστική αποκαλύπτει πως μέσα σε 107’ έχουν δοθεί 4 πέναλτι σε βάρος της «βασίλισσας». Πάλι ξεχωρίζει ο Ρονάλντο!

Ένα ιδιαίτερο στατιστικό στοιχείο προέκυψε μετά την χθεσινοβραδινή αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία επικράτησε με σκορ 3-2 στην έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο.

Πώς, αλήθεια, έχει το σκοράρισμα του Κριστιάνο Ρονάλντο σε όλες τις διοργανώσεις με την «βασίλισσα» και την εθνική Πορτογαλία.

Το sport-fm.gr σας παρουσιάζει τα στατιστικά του χθεσινού ματς των Μαδριλένων

*** Μέσα σε 107 αγωνιστικά λεπτά στο ισπανικό πρωτάθλημα, τρία πέναλτι έχουν δοθεί κατά της Ρεάλ Μαδρίτης. Στα προηγούμενα 938’ δεν είχε σημειωθεί κάτι ανάλογο. Πρόκειται για τα δύο χθεσινά της Ράγιο και ένα της Σεβίλλης.

*** 387 γκολ έχει πετύχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις με τους «μερένχες» και την εθνική Πορτογαλίας. Πώς, όμως, γίνεται ο διαχωρισμός ανάλογα με τις φανέλες που φορούσε:

Άσπρη 184,
Κόκκινη 145,
Μπλε 34,
Μαύρη 17,
Πράσινη 7.

*** Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, επίσης, έχει πετύχει 159 γκολ στην Primera Division σε 147 συμμετοχές, 103 περισσότερα από τα 56 που έχει ολόκληρη η αρχική σύνθεση της Ράγιο.

*** Η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε από την Ατλέτικο στις 28 Σεπτεμβρίου, όμως ποτέ δεν έχει ηττηθεί από τους «ροχινμπλάνος» και την Ράγιο μέσα στην ίδια σεζόν.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x