Δελτία Τύπου

Τρία μοναδικά ρεκόρ για το sport-fm.gr

O Σεπτέμβριος ήταν με διαφορά ο καλύτερος μήνας στην ιστορία του sport-fm.gr. Σας λέμε δυο λόγια για αυτό μαζί με χαρούμενες εικόνες.

Την 1η Σεπτεμβρίου μοιραστήκαμε μαζί σας τη χαρά μας για το ρεκόρ επισκεψιμότητας που πέτυχε το sport-fm.gr τον Αύγουστο. Σας ευχαριστήσαμε, παινευτήκαμε λίγο, το χαρήκαμε γιατί ήταν μια επίδοση που δεν είχαμε καν φανταστεί και το αφήσαμε στην άκρη αφού ο Σεπτέμβριος ήταν ένας μήνας με μπόλικη δουλειά.

Ε, ξεχάστε όλα όσα σας είχαμε πει τότε για ανεπανάληπτες επιδόσεις και άλλα τέτοια.

Ξεχάστε τα εντελώς.

Και αυτό γιατί ο Σεπτέμβριος τελείωσε, η… καταμέτρηση ολοκληρώθηκε και τα «κοντέρ» διαλύθηκαν.

Αιωνία η μνήμη των κοντέρ.

Το ρεκόρ που έκανε τον Σεπτέμβριο το sport-fm.gr δεν ήταν ένα και οριακό. Δεν ήταν καν δυο και μεγάλα. Ήταν τρία και τεράστια.

Ρεκόρ μοναδικών επισκεπτών, ρεκόρ επισκέψεων και ρεκόρ pageviews.

Και δεν μιλάμε για μάχη στήθος με στήθος ανάμεσα στα νούμερα του Σεπτεμβρίου και του Αυγούστου, αλλά για άνετη προσπέραση όλων των προηγούμενων επιδόσεων από τις 25 του μήνα.

inner

Για να σας δώσουμε ακόμα περισσότερο να καταλάβετε, ο Μπολτ στη φωτογραφία είναι ο Σεπτέμβριος και πίσω είναι οι υπόλοιποι μήνες.

Να τα δούμε σύντομα ένα-ένα. H αύξηση στις θεάσεις σελίδων έφτασε το 14,32% ( με τελικό σύνολο πάνω από 85 εκατομμύρια) και φέρνει το sport-fm.gr στις κορυφαίες θέσεις (αν όχι στην κορυφαία) των Ελληνικών site.

Οι επισκέψεις στη σελίδα μας είχαν αύξηση 8,91% ενώ το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος με νέο ρεκόρ μοναδικών επισκεπτών κατά 505.000 σε σχέση με το προηγούμενο που ήταν τον Αύγουστο.

Απλά να πούμε, για να κλείσουμε το θέμα με τα νούμερα, ότι η αύξηση μοναδικών επισκεπτών σε σχέση με τον Απρίλιο που μας πέρασε φτάνει το εντυπωσιακό 61% επιβεβαιώνοντας την ανοδική πορεία του site το τελευταίο πεντάμηνο.

Σε αυτές τις επιδόσεις να προσθέσουμε και τη σελίδα του ΣΠΟΡ fm 94.6 στο Facebook που παρουσιάζει σταθερά το μεγαλύτερο engagement με τους χρήστες της με μεγάλη διαφορά από τον ανταγωνισμό.

Για όλα αυτά σας ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά και να τονίσουμε ότι οι αλλαγές που ετοιμάζουμε στο sport-fm.gr θα περάσουν σύντομα στο στάδιο της υλοποίησης, έτσι ώστε η εμπειρία σας ως χρήστης να γίνει ακόμα καλύτερη και πιο σύγχρονη.

Και επειδή θέλαμε να κλείσουμε με ένα πανηγυρικό gif αλλά δεν μπορούσαμε να καταλήξουμε με ποιο, βάζουμε και τις δύο επιλογές μας.

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x