Δελτία Τύπου

Τρέξτε στις πόλεις σας. Κάνει καλό!

H Feelgood Sports Club σε συνεργασία με τους Δήμους Αλίμου, Κηφισιάς, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Ηλιούπολης και Παλαιού Φαλήρου διοργανώνει το πρώτο «ATTIKA RUN & FUN» Grand Prix.

Το πρώτο “ATTIKA Run & Fun” grand prix είναι γεγονός!

Η Feelgood Sports Club σε συνεργασία με πέντε Δήμους πρωτοπορεί και διοργανώνει μια σειρά από πέντε αγώνες Running των δέκα και τριών χιλιομέτρων –ανδρών και γυναικών- και του ενός χιλιομέτρου που απευθύνεται στα μικρά παιδιά.

Στο grand prix συμμετέχουν πέντε δήμοι με τον Δήμο Αλίμου να φιλοξενεί τον πρώτο αγώνα (23/2), ο δεύτερος διεξάγεται στον Δήμο Κηφισιάς (16/3). Στη συνέχεια το grand prix θα μεταφερθεί στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού (30/3) και στο Δήμο Ηλιούπολης (27/4) για να ολοκληρωθεί στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου (11/5) εκεί όπου θα γίνει και η απονομή των βραβείων στους μεγάλους νικητές.

Κατά μήκος της διαδρομής του αγώνα δρόμου θα υπάρχουν σταθμοί υποστήριξης των δρομέων.

Στην εκκίνηση και τον τερματισμό καθώς και σε σταθμούς υποστήριξης των δρομέων στην διαδρομή θα διατίθεται σε όλους τους συμμετέχοντες εμφιαλωμένο νερό και στον τερματισμό θα διατίθενται μπανάνες στους αθλητές.

Οι αγώνες θα έχουν ηλεκτρονική χρονομέτρηση CHIP TIMING, βάσει της οποίας θα γίνει η κατάταξη (σε κάθε αγώνα) κατά κατηγορία (άνδρες-γυναίκες).

Ανάδειξη νικητών:

Η θέση που καταλαμβάνει κάθε αθλητής είναι και οι βαθμοί που παίρνει από τον εκάστοτε αγώνα πχ. 3η θέση = 3 βαθμοί, 67η θέση = 67 βαθμοί, 125η = 125 βαθμοί κλπ.

Η τελική κατάταξη του Grand Prix προκύπτει από το σύνολο των βαθμών από τις τρεις (3) καλύτερες επιδόσεις (3 καλύτερους αγώνες) του κάθε αθλητή.

Ο νικητής και η νικήτρια αλλά και γενικότερη τελική κατάταξη στους αγώνες 10 χλμ και 3 χλμ του Grand Prix προκύπτει με αύξουσα σειρά βαθμών, δηλαδή νικητής είναι αυτός με τους λιγότερους βαθμούς.

Τα μεγάλα δώρα για το νικητή 10χλμ Ανδρών και την νικήτρια 10 χλμ. Γυναικών θα είναι ένα ταξίδι στη Ρώμη για 3 ημέρες για συμμετοχή στον Μαραθώνιο.

Ακόμη, έπαθλα θα υπάρχουν σε κάθε αγώνα:

• Για τον 1ο νικητή και την 1η νικήτρια στα 10 χλμ Ανδρών και Γυναικών: Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια SAUCONY
• Για τους 2ους και τους 3ους νικητές στα 10 χλμ Ανδρών και Γυναικών: Ένα τεχνικό T-Shirt SAUCONY
• Για τον 1ο νικητή και την 1η νικήτρια στα 3 χλμ Ανδρών και Γυναικών: Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια SAUCONY
• Για τους 2ους και τους 3ους νικητές στα 3 χλμ Ανδρών και Γυναικών: Ένα T-Shirt SAUCONY
GRAND PRIX
• Για τους νικητές των 3 χλμ (Άνδρας – Γυναίκα): Ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια SAUCONY.
• Για την νικήτρια ομάδα των 3 χλμ (για κάθε άτομο): Ένα τεχνικό T-Shirt SAUCONY

Επιπλέον, όλοι οι συμμετέχοντες θα μπουν στην κλήρωση για πλούσια δώρα από τη SAUCONY.

Δηλώσεις συμμετοχής- Τρόποι εγγραφής:

Συμπληρώνετε το έντυπο συμμετοχής μέχρι ημέρα Πέμπτη (που προηγείται του αγώνα) και ώρα 14:00 μμ. και το στέλνετε:
α. E-mail : feelgoodsportsclub@yahoo.gr
β. Αυτοπροσώπως : Στο γραφείο του συλλόγου: FEEL GOOD Sports Club, Μαιάνδρου 19, 11528, Αθήνα Τηλ: 2155507330, 2155508553

Αντίτιμο Συμμετοχής

Ατομική εγγραφή / αγώνα: 5€
Ατομική εγγραφή -Πακέτο 5 αγώνες: 20€
Για ομαδικές εγγραφές πάνω από 15 άτομα: κατόπιν συνεννοήσεως με την FEEL GOOD Sports Club
Για παιδιά ηλικίας ως 14 ετών : 2€

Για εγγραφές εκτός προθεσμιών ή την ημέρα του αγώνα:
Ατομική εγγραφή: 10€
Για παιδιά ηλικίας ως 14 ετών: 4€

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν στο ίδρυμα «Θεοτόκος».

Κατά τη Συνέντευξη Τύπου ενόψει της έναρξης της διοργάνωσης οι Δήμαρχοι των πόλεων που θα φιλοξενήσουν το Grand Prix δήλωσαν
ενθουσιασμένοι με την πρωτοποριακή ιδέα της Feelgood Sports Club, ενώ τόνισαν πως μέσω των αγώνων οι δημότες θα έχουν μια ευκαιρία να βγουν από τα σπίτια τους και να τρέξουν την πόλη τους, κάτι που θα κάνει καλό και στη ψυχολογία τους, αλλά και στη φυσική τους κατάσταση.

«Σε συνθήκες κρίσης το Attika Run & Fun δημιουργεί ένα ισχυρό δίκτυο αλληλεγγύης και συνεργασίας των Δήμων. Συσπειρώνει τον κόσμο», δήλωσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασσόπουλος.

«Ήρθε η ώρα ο κόσμος να βγει από το σπίτι του. Να αντιληφθεί ποια είναι η φύση του και να δουλέψει τη φυσική του κατάσταση», ήταν τα λόγια του Δημάρχου, Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης.

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του ιδρύματος «Θεοτόκος», Ερωτόκριτος Νεόφυτος, ευχαρίστησε τους διοργανωτές για την πολύτιμη βοήθεια που θα προσφέρουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x