Stoiximan Super League

Τους έδωσαν διορία

Προθεσμία δύο εβδομάδων έδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη στη διοίκηση, ώστε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση για το αγωνιστικό και το οικονομικό κομμάτι του συλλόγου.

Αρκετά εποικοδομητική κρίνεται η συζήτηση που είχε η διοίκηση του Άρη με τους ποδοσφαιριστές στο Νέο Ρύσιο.

Οι διοικούντες την «κίτρινη» ΠΑΕ μετέφεραν στους παίκτες την πρόθεσή τους να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε η ομάδα να αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στη Football League.

Με στόχο την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα ενημέρωσε πως θα πρέπει να διατηρηθεί σε μεγάλο βαθμό το υπάρχον ρόστερ και θα τους καταβάλει όσα έσοδα τους αναλογούν.

Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές υποστήριξαν: «Δεν μπορούμε να περιμένουμε εσαεί για να προκύψει λύση στην ΠΑΕ. Θέλουμε να μας πείτε πότε περίπου θα είστε σε θέση να μας ανακοινώσετε το πλάνο της επόμενης σεζόν, γιατί είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και θέλουμε να ξέρουμε τι θα κάνουμε, πριν κλείσουν τα ρόστερ των ομάδων».

Ο πρόεδρος του Άρη, Παναγιώτης Στεφανίδης, ανέφερε πως το αργότερο έως τις αρχές Ιουνίου θα έχει καταλήξει η νέα διοίκηση στο αν έχει τα εχέγγυα για να μπορέσει ο Αρης να αγωνιστεί με αξιώσεις στη Football League.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x