Γ' Εθνική

Το Σάββατο το ΑΕΚ-Κηφισιά

Οριστικά το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου αντί για την Κυριακή που είχε αρχικά προγραμματιστεί θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Κηφισιά για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Την μετάθεση του αγώνα με την Κηφισιά για την 11η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής για το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου γνωστοποίησε η ΑΕΚ. Αιτία της αλλαγής και της διεξαγωγής του μία μέρα νωρίτερα, είναι η προγραμματισμένη για την Κυριακή αναμέτρηση Καλλονή-Εργοτέλης στο ΟΑΚΑ, που βάσει νομοθεσίας και επειδή είναι παιχνίδι Σούπερ Λίγκας έχει προτεραιότητα.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 15:00 το μεσημέρι, παρά τις ενστάσεις που υπήρχαν για την ασφαλή μετάβαση των οπαδών της Ένωσης, αλλά και του Ολυμπιακού με τον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, λόγω του ότι την ίδια μέρα θα γίνει στο γήπεδο της Ριζούπολης –απέχει λίγες στάσεις από το ΟΑΚΑ- η αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Υπενθυμίζεται ότι στο… τραπέζι έπεσε και η ιδέα να γίνει το ματς τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, σκέψη που εγκαταλείφτηκε λόγω του ότι την ίδια μέρα θα γίνει στο κλειστό του ΟΑΚΑ ο ημιτελικός του κυπέλλου μπάσκετ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x