Δελτία Τύπου

Το πρώτο δισεκατομμύριο του sportfm.gr!

Λίγα λόγια και πολλά ευχαριστώ για το εξαιρετικό 2015 που μας χαρίσατε με την εμπιστοσύνη σας.

Η χρονιά που τελειώνει ήταν μια εντυπωσιακή χρονιά για το sportfm.gr. Η καλύτερη της ιστορίας του με τεράστια διαφορά!

Το 2015 πετύχαμε -μεταξύ άλλων- το πρώτο μας.... δισεκατομμύριο! Ένα δισεκατομμύριο 45 εκατομμύρια pageviews! Και μόνο που σκέφτεσαι το νούμερο σε πιάνει πονοκέφαλος. Ευχάριστος πονοκέφαλος όμως.

Δεν θα μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες, αφού δεν θέλουμε να σας κουράσουμε με νούμερα. Απλώς θα σας πούμε ότι η αύξηση στους μοναδικούς επισκέπτες άγγιξε το 23% με περίπου 25 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες να περνούν από τη σελίδα μας από την 1η Ιανουαρίου μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου. Δηλαδή πάνω από δύο φορές ο πληθυσμός της Ελλάδας!

Η αύξηση στις επισκέψεις στο σάιτ κυμάνθηκε στο 8% σε σχέση με το 2014 με πάνω από 160 εκατομμύρια.

Ήταν μια χρονιά συνεχούς ανόδου για το site του ΣΠΟΡ FM που από τον Μάιο του 2015 και μετά ακολουθεί μία ανοδική τάση με ασύλληπτους ρυθμούς. Και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό.

Σε μια χρονιά που η απουσία μεγάλων διοργανώσεων το καλοκαίρι θα πίστευε κάνεις ότι θα έριχνε το ενδιαφέρον του κοινού, το sportfm.gr όχι μόνο αύξησε τη δυναμική του αλλά διέλυσε κάθε προηγούμενο ρεκόρ.

Με μεγάλα peak επισκεψιμότητας τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final 4, τα γεγονότα στο ντέρμπι της Λεωφόρου, όλες τις ημέρες που οι ελληνικές ομάδες έπαιζαν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά και γεγονότα που τάραξαν την Ελλάδα και τον κόσμο όπως η κρίση του καλοκαιριού και οι επιθέσεις στο Παρίσι, το 2015 κλείνει για εμάς με ένα πολύ ευχάριστο συναίσθημα αλλά και με μία μεγάλη υποχρέωση.

Να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες που σας έχουμε δημιουργήσει και να πάμε ακόμα ψηλότερα την επόμενη χρονιά.

Η αλλαγή στο εικαστικό της σελίδας μας που πραγματοποιήθηκε στα μέσα Νοεμβρίου και γνώρισε τεράστια ανταπόκριση από εσάς, είναι μόνο το πρώτο σε μία σειρά από κινήσεις που στόχο έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία πλοήγησης σας σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Να έχετε όλοι σας μια καλή χρονιά και να ξέρετε ότι αυτή η σχέση που έχουμε δημιουργήσει και φέτος έγινε ακόμα πιο δυνατή έχει μπροστά της μόνο καλά πράγματα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x