Δελτία Τύπου

Το (νέο) ασύλληπτο ρεκόρ επισκεψιμότητας του sportfm.gr

Τον μήνα που μας πέρασε το sportfm.gr έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας. Ένα ευχαριστώ στους καλύτερους (με διαφορά) αναγνώστες του κόσμου.

Θα θέλαμε να ξεκινήσουμε αυτό το κείμενο με μία καταγγελία. Ο Φεβρουάριος έχει λιγότερες ημέρες. Όχι ότι δεν το ξέρατε, αλλά όπως και να το κάνουμε όταν ένα μήνας έχει λιγότερες ημέρες, τότε η επισκεψιμότητα σου (αν είσαι site) θα είναι πεσμένη. Αυτό θα είναι το λογικό.

Το sportfm.gr όμως δεν λειτουργεί με κανέναν από τους γνωστούς κανόνες του σύμπαντος. Είναι μία κατηγορία μόνο του! Έτσι ο μήνας που τελείωσε ήταν -κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και κόντρα στο… ημερολόγιο- ο καλύτερος στην ιστορία μας!

Το προηγούμενο ρεκόρ επισκεψιμότητας που είχαμε κάνει τον προηγούμενο Σεπτέμβριο αποτελεί πλέον παρελθόν.

Μέσα σε 29 ημέρες καταφέραμε λοιπόν σε σύγκριση με τον Σεπτέμβρη του 2015 να έχουμε 3% περισσότερους μοναδικούς επισκέπτες και 5% περισσότερες επισκέψεις στο sportfm.gr! Αυτό μεταφράζεται σε περίπου 100.000 περισσότερους μοναδικούς επισκέπτες και 800.000 περισσότερες επισκέψεις! Ιστορικό ρεκόρ σε «κουτσό» μήνα!

Σε σχέση, μάλιστα, με τον Ιανουάριο του 2016 η άνοδος ήταν τεράστια. Μιλάμε για το απίστευτο +22% σε μοναδικούς επισκέπτες και +12% σε επισκέψεις. Και όταν μιλάμε σταθερά και για τουλάχιστον 80 εκατομμύρια θεάσεις σελίδων τον μήνα, τότε απλώς αναφερόμαστε σε ένα από τα κυρίαρχα ενημερωτικά μέσα στην Ελλάδα.

Τσιμπηθήκαμε για να δούμε αν βλέπαμε όνειρο. Δεν βλέπαμε όνειρο. Βλέπαμε απλώς το Νο1 αθλητικό brand της χώρας!

Την εκτόξευση του sportfm.gr και την εδραίωσή του ανάμεσα στα κορυφαία ενημερωτικά sites επιβεβαιώνουν και τα εξής (διαστημικά) νούμερα: συγκριτικά με τον Απρίλιο του 2015, δηλαδή μέσα σε λιγότερο από έναν χρόνο, το σάιτ που διαβάζετε έχει καταγράψει άνοδο 66,10% σε μοναδικούς επισκέπτες, 71,04% σε επισκέψεις και 51,75% σε προβολές σελίδων! Χιούστον λαμβάνεις;

Οπότε αυτό το κείμενο γράφεται για να μοιραστούμε με εσάς, τους εκατομμύρια αναγνώστες μας, τη χαρά μας και να σας πούμε για μία ακόμη φορά ότι είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη σας.

Φυσικά, ο μήνας που τελείωσε ήταν γεμάτος με σημαντικά γεγονότα που τα ζήσατε λεπτό προς λεπτό μαζί μας.

Τα ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Παναθηναϊκού για τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και οι μάχες του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ στο Europa League κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. Και με την κάλυψή μας σε αυτά μάθατε όσα έγιναν, πριν, μετά, μέσα και έξω από το γήπεδο.

Φυσικά μέσα από το sportfm.gr παρακολουθείτε πλέον και τις εξελίξεις γύρω από όλα τα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα. Πολιτικά, κοινωνικά, αστυνομικά, δικαστικά, gossip, τα πάντα!

Τον ξερό χαρακτηρισμό «αθλητικό site» που είχατε κάποτε στο μυαλό σας τον έχουμε αφήσει πίσω μας εδώ και καιρό. Με συγκλονιστική ανταπόκριση από όλους εσάς. Στο sportfm.gr διαβάζετε ό,τι μας απασχολεί όλους. Είτε είναι αθλητικό είτε όχι.

Σας ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά για το (νέο) ασύλληπτο ρεκόρ που μας προσφέρατε. Και είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε παρέα αυτή την ανοδική πορεία. Γιατί μας αρέσει η ανηφόρα.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x