Δελτία Τύπου

Το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο για όλες τις ηλικίες

Το Santa Claus Kingdom, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, ανοίγει για 2η συνεχή χρονιά τις πόρτες του, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε έναν μαγευτικό χώρο γεμάτο παιχνίδια και εκπλήξεις.

Το Santa Claus Kingdom, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, ανοίγει για δεύτερη συνεχή χρονιά τις πόρτες του, προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους σε έναν μαγευτικό χώρο γεμάτο παιχνίδια και εκπλήξεις.

Τα εγκαίνια του πάρκου θα πραγματοποίησε ο αυθεντικός Άγιος Βασίλης, ο οποίος άφησε για λίγο το χωριό του στο Ροβανιέμι και ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα να μοιράσει δώρα και χαρά.

Από τις 30 Νοεμβρίου έως και τις 2 Ιανουαρίου κάθε μέρα είναι ξεχωριστή στο Santa Claus Kingdom. Εκτός από την πρώτη εσωτερική πίστα ski αρχαρίων που βρίσκεται στο πάρκο και αποτελεί μια καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα, στήνονται παράλληλα πάνω από 40 παιχνίδια για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά.

Τα καλλιτεχνικά και εκπαιδευτικά εργαστήρια, τα μουσικά δρώμενα, η χριστουγεννιάτικη αγορά και οι λαχταριστές γωνιές με λιχουδιές συμπληρώνουν την εορταστική ατμόσφαιρα, θυμίζοντας σου ότι … Αυτές τις γιορτές, ό,τι ευχήθηκες θα γίνει!

Λειτουργεί: Καθημερινά 10.00 - 22.00
Στεγάζεται: Σε 13.000 τ.μ.
Διαθέτει: 25.000 τ.μ. δωρεάν χώρους στάθμευσης
Σύνδεση: Σταθμός ΜΕΤΡΟ Δουκίσσης Πλακεντίας και δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία του Santa Claus Kingd

Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.santaclauskingdom.com/

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x