Δελτία Τύπου

Το μεγάλο ντέρμπι του Championnat, Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ, μόνο στα κανάλια Novasports!

Συνολικά τέσσερις αγώνες σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση το τριήμερο 7-9/11

Το ντέρμπι κορυφής, Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ και άλλοι τρεις σπουδαίοι αγώνες της Ligue 1 έρχονται στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, Σάββατο 8 Νοεμβρίου και Κυριακή 9 Νοεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους αγώνες Ρεν – Λοριάν, Καέν – Ναντ, Λυών – Γκινγκάμπ και το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ, για την 13η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Το τριήμερο μεταδόσεων με τα αστέρια του Championnat να παίζουν μπάλα στα κανάλια Novasports, ξεκινάει την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου στις 21:30 με τη μετάδοση από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD, του αγώνα Ρεν – Λοριάν σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη. Η συνέχεια θα δοθεί το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 21:00 με τη κάλυψη του παιχνιδιού, Καέν – Ναντ από το Novasports 3 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα.

Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου το τηλεοπτικό πρόγραμμα περιλαμβάνει την αναμέτρηση Λυών – Γκινγκάμπ στις 15:00 από το Novasports 3 σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα, ενώ το ίδιο βράδυ στις 22:00 έρχεται το πολύ μεγάλο παιχνίδι, Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων έχει ως εξής:
Παρασκευή 7 Νοεμβρίου, 21:30, Ρεν – Λοριάν, σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD
Σάββατο 8 Νοεμβρίου, 21:00, Καέν – Ναντ, σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα από το Novasports 3
Κυριακή 9 Νοεμβρίου, 15:00, Λυών – Γκινγκάμπ, σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα από το Novasports 3
Κυριακή 9 Νοεμβρίου, 22:00, Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x