sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Το «αντίο» τριών θρύλων της Γιουνάιτεντ!

Μέσα σε μια εβδομάδα, οι φίλοι της Γιουνάιτεντ είδαν τρεις θρύλους της ομάδας, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, Πολ Σκόουλς και Ντέιβιντ Μπέκαμ να αποσύρονται από την ενεργό δράση!

Μοιάζει σαν παραμύθι, αλλά είναι πέρα για πέρα αλήθεια!

Μέσα σε μια εβδομάδα, οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είδαν τα πάντα!

Τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να ανακοινώνει την απόσυρσή του από την ενεργό δράση μετά από 26 χρόνια (8 Μαΐου), τον Πολ Σκόουλς να λέει αντίο –για δεύτερη και οριστική φορά- τέσσερις μέρες αργότερα (12 Μαΐου) και σήμερα (16 Μαΐου) τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να σταματά το ποδόσφαιρο σε ηλικία 38 ετών!

Και οι τρεις λατρεύτηκαν σαν… Θεοί στο Μάντσεστερ κι όχι άδικα.

Τα επιτεύγματά τους και η αφοσίωσή τους στο σύλλογο, τεράστια. Ειδικά για τους δύο πρώτους. Με τον Σκωτσέζο τεχνικό να έχει «υπηρετήσει» τους «κόκκινους διαβόλους» για 26 σερί χρόνια και τον Σκόουλς για 20. Μάλιστα, ο δεύτερος είχε αποσυρθεί και επέστρεψε στην ενεργό δράση για χάρη της… καλής του!

Ο Μπέκαμ από τη δική του τη μεριά δεν έμεινε τόσα πολλά χρόνια. Αλλά φρόντισε την δεκαετία που αγωνίστηκε στο «Ολντ Τράφορντ» να αγαπηθεί, όσο λίγοι. Αφού λοιπόν ξεκίνησε από τους «μικρούς» της Γιουνάιτεντ, στη συνέχεια προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα, με το ντεμπούτο του να έρχεται τον Σεπτέμβριο του 1992 στο Λιγκ Καπ. Το «κύκνειο άσμα» του με την φανέλα της Γιουνάιτεντ ήρθε τον Μάιο του 2003, σε παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ με την Έβερτον και μετά αποχώρησε για την Ισπανία και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x