sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τι μας έμεινε: Ο ανεκδιήγητος, το σόου και ο Άλκης…

Η στήλη «Τι μας έμεινε» του sport-fm.gr καταγράφει τα έξι πράγματα, που θα θυμόμαστε από τα έξι ματς της 21ής αγωνιστικής!

Η 21ή αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε και η στήλη «Τι μας έμεινε» του sport-fm.gr επιστρέφει και καταγράφει τα έξι πράγματα που θα θυμόμαστε από τα έξι -λόγω της αναβολής του Λαμία-Ατρόμητος- ματς!

Ασταμάτητος


Μία, δύο, τρεις, τέσσερις… πέντε σερί νίκες μέσα στο 2022! Θα μας τρελάνει ο ασταμάτητος Αστέρας Τρίπολης του Μίλαν Ράσταβατς! Στον «τελικό» -πιθανότατα- για την εξάδα, οι Αρκάδες «καθάρισαν» και τον έτερο διεκδικητή των πλέι οφ, ΠΑΣ Γιάννινα, με σκορ 2-0, με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Ριέρα, που «έγραψε» και τα δύο γκολ. Μένει να δούμε πού θα σταματήσει το… τρένο και ενώ οι Αρκάδες πηγαίνουν την Κυριακή στη Λαμία και στη συνέχεια υποδέχονται τον Ιωνικό.

Σόου Γκάρι


Ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο ξεκίνημά του στη σεζόν, καθώς στο 5ο λεπτό ήταν ήδη μπροστά στο σκορ 2-0 κόντρα στον Παναιτωλικό. Ωστόσο, έβγαλε και πάλι την… ψυχή των οπαδών του! Οι «θρασείς» Αγρινιώτες δεν «κατέβηκαν» στο Φάληρο για… τουρισμό, έκαναν τη «ζημιά» με τον Μόρσεϊ στο 28' και θα μπορούσαν να κάνουν ακόμη μεγαλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Καρέλα να χάνει το άχαστο. Ο Ολυμπιακός, πάντως, κατά διαστήματα έπαιξε το γνωστό, καλό ποδόσφαιρό του και σε αυτό έπαιξε ρόλο -κυρίως- ο ορεξάτος Γκάρι Ροντρίγκες. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι επέστρεψε φορτσάτος από το Κόπα Άφρικα και με δύο γκολ «υπέγραψε» το τελικό 3-1.

Ανεκδιήγητος


Από το ΟΦΗ-Παναθηναϊκός τι να μας μείνει; Η ανατροπή του ΟΦΗ είναι σπουδαία (3-2), αλλά, δυστυχώς, εκείνο, το οποίο θα θυμόμαστε στο φινάλε της χρονιάς θα είναι η διαιτησία του ανεκδιήγητου Καραντώνη και των υπολοίπων. Από τις χειρότερες διαιτησίες των τελευταίων ετών, ίσως η χειρότερη φετινή, με τον Έλληνα ρέφερι να μην καταλογίζει πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ των «πράσινων» στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, να μη βλέπει την κουτουλιά του Σελίμοβιτς στον Σάντσες και να δίνει «τραβηγμένη» αποβολή στον Βιγιαφάνιες. Και εντάξει οι δύο τελευταίες φάσεις. Αδιανόητο -σε εποχή VAR- να μη δίνεται αυτό το πέναλτι.


Για τον Άλκη…


Το Άρης-ΑΕΚ δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Δυστυχώς. Το παιχνίδι διεξήχθη στη σκιά της άγριας δολοφονίας του Άλκη και ως εκ τούτου, θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας, συνδεδεμένο με μία αδιανόητη τραγωδία, που σόκαρε το πανελλήνιο. Το κλίμα στο «Κλεάνθη Βικελίδης» ήταν, φυσικά, πολύ βαρύ και εξαιρετικά τεταμένο. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν, η «Ένωση» ισοφάρισε με την γκολάρα του Αραούχο, για να έρθει ο Σάκιτς στο 95' να χαρίσει μία τεράστια νίκη στους «κίτρινους». Για τον Άλκη…

Όρθιος!


Το Βόλος-Ιωνικός είχε την ατυχία -όπως και άλλα παιχνίδια φέτος- να «πέφτει» πάνω στο «καλό» ματς του Άρη με την ΑΕΚ. Αυτό, πάντως, το οποίο κρατάμε, είναι πως οι Νικαιώτες στάθηκαν όρθιοι στο Πανθεσσαλικό και συνεχίζουν την προσπάθειά τους να μην μπλέξουν. Θα μας μείνει, φυσικά και το μεγάλο λάθος του Συμεών Παπαδόπουλου, που έδωσε την ευκαιρία στον Ιωνικό να ισοφαρίσει σε 1-1 και να «τσιμπήσει» τον σπουδαίο βαθμό.


«Eίναι έγκλημα»


Ο ουραγός Απόλλων Σμύρνης έβαλε δύσκολα (και) στον ΠΑΟΚ, είχε ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο να ισοφαρίσει το γκολ του Μουργκ, όμως, τελικά, ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 2-0, με τον Κούρτιτς να σκοράρει ξανά από το σημείο του πέναλτι στις καθυστερήσεις. Έπαιξε με τη… φωτιά η ομάδα του Λουτσέσκου, αλλά δεν κάηκε. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που κρατάμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι οι δηλώσεις του Φέστα -που επέστρεψε- μετά το τελευταίο σφύριγμα: «Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο, είναι έγκλημα. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι άλλο, αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να μείνουν μακριά από τα γήπεδα και να είναι στη φυλακή». Τα είπε όλα.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x