sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Θύμα τότε, θύτης τώρα ο Πογιέτ! (video)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η αποχώρηση του Γκουστάβο Πογιέτ αποτελεί ειδησεογραφική βόμβα. Το 2013 ο Ουρουγουανός τεχνικός ήταν στην πλευρά του θύματος, μαθαίνοντας την απόλυσή του "στον αέρα"!

Η είδηση αποχώρησης του Γκουστάβο Πογιέτ από τον πάγκο της ΑΕΚ έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στην ειδησεογραφία της ΑΕΚ.

Το θέμα είναι όμως ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ουρουγουανός γίνεται θέμα μια τέτοιας εξέλιξης. Βέβαια αυτή τη φορά είναι εκείνος ο οποίος έπιασε στον… ύπνο τους πάντες ενώ πριν από τρία χρόνια είχε συμβεί το αντίθετο.

Πιο συγκεκριμένα το 2013 ο Ουρουγουανός τεχνικός τότε της Μπράιτον βρισκόταν στα στούντιο του BBC για να σχολιάσει τον αγώνα για το κύπελλο συνομοσπονδιών μεταξύ Ισπανίας και Νιγηρίας. Στο ημίχρονο του αγώνα ο παρουσιαστής της εκπομπής σταμάτησε το σχολιασμό και είπε:

«Θα πρέπει να διακόψουμε το σχολιασμό του αγώνα και πριν πάμε στο δεύτερο ημίχρονο να μιλήσουμε για τον Γκουστάβο (Πογιέτ), καθώς ήταν κάπως περίεργα τα τελευταία 45 λεπτά για όσους ήταν στο στούντιο και κυρίως για τον Γκουστάβο. Μετά από τρία χρόνια παρουσίας του στον πάγκο της Μπράιτον μόλις πριν από λίγο και ενώ ήμασταν στον αέρα ενημερώθηκε ότι απολύεται».

Η αντίδραση του Πογιέτ ήταν κάπως χαλαρή λέγοντας ότι:

«Για το BBC είναι μια υπέροχη ιστορία καθώς ένας προπονητής έμαθε για την απόλυση του μέσα από ένα κανάλι την ώρα που βρίσκεται σε ζωντανή εκπομπή σε αυτό… Δεν έχω μιλήσει ακόμα με την ομάδα αλλά από ότι φαίνεται… είμαι άνεργος!»



Είναι χαρακτηριστικό ότι το mail που έλαβε την απόλυση του από την Μπράιτον ο Ουρουγουανός έφτασε με δύο ώρες καθυστέρηση από ότι δόθηκε στον Τύπο.

Όπως τότε έτσι και τώρα για τον Γκουστάβο Πογιέτ, μόνο που αυτοί που βρέθηκαν εξ απήνης ήταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ και όχι ο Ουρουγουανός…

Γρηγόρης Ποζιός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x