Δραστηριότητες

Θησαυροί της ελληνικής γαστρονομίας

100 πρεσβευτές της γαστρονομικής διπλωματίας της χώρας στο νέο βιβλίο Γιώργου Πίττα που ήδη κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία.

Από τον εμπνευστή του «Ελληνικού Πρωινού», του προγράμματος ανάπτυξης της Ελληνικής γαστρονομίας του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ενός από τους πλέον συστηματικούς ερευνητές των γαστρονομικών κι όχι μόνο παραδόσεων της χώρας, φιλοδοξεί με το νέο πόνημα, όπως τονίζει να «μας κάνει να αγαπήσουμε πιο πολύ την Ελλάδα.
Στις σελίδες του θα δούμε, θα γνωρίσουμε, θα θυμηθούμε και θα εκπλαγούμε από τα τόσα προϊόντα και τρόφιμα της ελληνικής γης, που μαζί τους πολλοί από εμάς μεγαλώσαμε, χωρίς να ξέρουμε την ιστορία τους, τη διατροφική τους αξία και τη σημασία τους στην οικονομία της χώρας» Σύμφωνα με τον κ. Πίττα «από τα 100 προϊόντα που παρουσιάζονται ορισμένα έχουν ταυτιστεί με τη ζωή του Έλληνα τόσο στο παρόν όσο στο κοντινό παρελθόν, αλλά και στο απώτερο, που φτάνει μέχρι την ελληνική μυθολογία.

Διαβάστε περισσότερα στο www.driveandtravel.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x