Stoiximan Super League

«Θέλει να παραμείνει ο Αμπέντ»

Την πρόθεση του Μεχντί Αμπέντ να παραμείνει στον Παναθηναϊκό επανέλαβε ο μάνατζερ του Αλγερινού χαφ, Τζαμέλ Μπουκίρ. «Περιμένουμε τα αποτελέσματα των επαφών με τη Νιούκαστλ», τόνισε ο ατζέντης.

Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Μεχντί Αμπέντ έκανε ακόμη μία καλή εμφάνιση με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Αλγερινός χαφ, ο οποίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τη Νιούκαστλ, είχε καλή παρουσία στο σαββατιάτικο παιχνίδι και έδωσε μία ασίστ στο τέταρτο γκολ που πέτυχε ο Μάρκους Μπεργκ.

Μάλιστα, είναι γνωστό ότι ο 22χρονος μέσος θέλει να συνεχίσει να φορά τα πράσινα και την επόμενη σεζόν, κάτι που επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, Τζαμέλ Μπουκίρ.

«Ο Μεχντί (Αμπέντ) είναι πολύ χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Είναι βασικό στέλεχος, έχει εξελιχθεί σαν παίκτη και θέλει να παραμείνει. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη μία συζήτηση με τη Νιούκαστλ, αλλά δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμά της», ανέφερε αρχικά ο εκπρόσωπος του νεαρού άσου στο Goal και πρόσθεσε:

«Ακόμη είναι νωρίς. Μέσα στις επόμενες 3-4 εβδομάδες πιστεύω ότι το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει. Πρώτα από όλα πρέπει να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγου. Εάν αυτό γίνει, όλα θα γίνουν πιο εύκολα…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x