Stoiximan Super League

Θα στείλει… μήνυμα ο Μαρινάκης

Δυνατό φίνις θέλει από τον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης και θα μιλήσει σήμερα ή αύριο στην ομάδα, την οποία θα ακολουθήσει στην Κρήτη για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Από κοντά αναμένεται να παρακολουθήσει το κυριακάτικο (23/3, 19:30) παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη ο Βαγγέλης Μαρινάκης ώστε να περάσει το δικό του μήνυμα στην ομάδα. Ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είτε θα ταξιδέψει σήμερα με την ομάδα, διαφορετικά θα πάει κατευθείαν στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή και θα μιλήσει σε παίκτες και τεχνικό τιμ.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών θα δει για πρώτη φορά φέτος εκτός έδρας παιχνίδι των Πρωταθλητών Ελλάδας για τη Superleague και θέλει να καταστήσει σαφές ότι θα πρέπει να κλείσει δυνατά η χρονιά, παρότι ήρθε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο τίτλος κατακτήθηκε και μαθηματικά το περασμένο Σάββατο.

Άλλωστε, απομένει το Κύπελλο Ελλάδος και πλησιάζουν (2, 16/4) τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και θέλει να δει την ομάδα να δίνει πειστικές απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x