Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ταινία στο Netflix, με εκατ. προβολές: Το επόμενο επεισόδιο στη ζωή του Σολάνκε, είναι στην Τότεναμ και λέγεται «πρέπει»

Ξεκινά από την Τσέλσι. Δεν παίρνει ευκαιρίες. Δανεικός στην Φίτεσε. Εντυπωσιάζει τους πάντες. Τον ζητά η Λίβερπουλ. Θέλει να μετακομίσει στο «Άνφιλντ». Το κάνει για δύο εκατομμύρια.

Δεν τον πιστεύει ιδιαίτερα ο Γιούργκεν Κλοπ. Φεύγει με 10 εκατομμύρια. Πηγαίνει στην Μπόρνμουθ. Και εκεί τελειώνει η συζήτηση. Ακολουθεί η «αναγέννηση», το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο, το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Πλέον, ο Ντόμινικ Σολάνκε αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Τότεναμ και την πιο δαπανηρή πώληση στα χρονικά για την Μπόρνμουθ. Στόχος; Η καθιέρωση στο top επίπεδο και το… δεύτερο ματς καριέρας με την εθνική Αγγλίας. Σε μία ποδοσφαιρική ζωή που μοιάζει με… ταινία, το «πρέπει» μπαίνει στην κουβέντα, για να δούμε happy end!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ήταν δεδομένο πως η Τότεναμ θα αναζητούσε στο τρέχον μεταγραφικό «παζάρι» έναν ποδοσφαιριστή που θα μπορούσε να της δώσει το εύκολο γκολ.

Δεν το είχε αυτό άλλωστε πέρυσι, την στιγμή που το στυλ παιχνιδιού που αρέσκεται να χρησιμοποιεί ο Άγγελος Ποστέκογλου, μοιάζει να «απαιτεί» έναν σέντερ φορ περιοχής, που έχει την αίσθηση του γκολ. Οι Λονδρέζοι δημιουργούσαν φάσεις σε όλα τους τα ματς πέρυσι, σκόραραν, αλλά δυσκολεύονταν σε αρκετές περιπτώσεις να ολοκληρώσουν τις φάσεις.

Δεν είναι ο «κλασσικός» φορ ο Ριτσάρλισον, ενώ ο Χέουνγκ Μιν Σον ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Διαβάστε ολόκληρο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x