Δελτία Τύπου

Τα τραγούδια της… άλλης όχθης 2016

Αυτά τα τραγούδια θα μεταδοθούν κατά τη διάρκεια των εορτών από τον ΣΠΟΡ FM στους 94,6.

Μια έρευνα για τα τραγούδια της… άλλης όχθης έχουν αρχίσει ο Γιώργος Χελάκης και ο Γιώργος Τσάμπρας. Είναι τα τραγούδια που άφησαν εποχή στις δεκαετίες του ‘70, του ‘80 και του ’90, με τα οποία έπνιγαν τον πόνο τους οι χορευτές της μιας νύχτας, εκείνοι που δεν πέρασαν ποτέ στην άλλη όχθη του ποταμού της δυστυχίας.

Αυτά τα τραγούδια θα μεταδοθούν κατά τη διάρκεια των εορτών από τον ΣΠΟΡ FM στους 94,6 και θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε όλα όσα συνέβαιναν στο λαϊκά κέντρα της Θηβών, της Συγγρού και των εθνικών οδών, σε μια αναβίωση με τους αυθεντικούς ερμηνευτές της εποχής εκείνης.

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος, ο Γιώργος Σαλαμπάσης, ο Κώστας Καρουσάκης, ο Γιώργος Μπουλουγουράς και ο Τάκης Κατσάνης είναι οι πρώτοι καλεσμένοι, που θα μας ξαναθυμίσουν τραγούδια όπως τα: «σ΄αγαπάω, μ’ ακούς», «ο Κομπάρσος», «Αυτή η γυναίκα θα’ ναι το φινάλε μου», «Χαμένη Πολιτεία», «Για θύμισέ μου το όνομά σου» κ.α.

Συντονιστείτε στον ΣΠΟΡ FM στους 94.6, για να ξαναθυμηθείτε τα τραγούδια που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου και κουβαλούν εικόνες και ήχους από την εποχή της νιότης μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x