sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Τα δάκρυα του Ριβάλντο, τα τέσσερα δάκτυλα και η συγγνώμη (pics/vids)

Από την αποθέωση στο αεροδρόμιο, στα τέσσερα δάκτυλα και λίγα χρόνια μετά στη συγγνώμη. Σαν σήμερα, ο δακρυσμένος Ριβάλντο ανακοίνωσε το τέλος του από τον Ολυμπιακό. Το sport-fm. gr θυμάται

«Ό,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με… πόνο», είναι ο τίτλος ενός πολύ παλιού και πολύ γνωστού τραγουδιού και παρότι αυτή η ρήση να μην αποτελεί κανόνα, σίγουρα μπορεί να περιγράψει εν συντομία διάφορες σχέσεις ή καταστάσεις.

Όπως αυτή του Ολυμπιακού με τον Ριβάλντο, η οποία διήρκεσε τρεις σεζόν. Ο Βραζιλιάνος σταρ ανακοίνωσε μέσω συνέντευξης Τύπου ένα μεσημέρι Σαββάτου με δάκρυα στα μάτια πριν από ακριβώς εννέα χρόνια, παραμονή του εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό για το πρωτάθλημα που θα ήταν το τελευταίο εκείνης της αγωνιστικής περιόδου, ότι αποχωρεί από την ομάδα του Πειραιά. Έχοντας κατακτήσει και τα τρία πρωταθλήματα που διεκδίκησε, αλλά και τα πρώτα δύο Κύπελλα και λίγες ημέρες μετά θα υπογράψει στην ΑΕΚ στην οποία παρέμεινε για περίπου έναν χρόνο. Εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που του συμπεριφέρθηκε η διοίκηση του συλλόγου, τόσο ο πρόεδρος της, Σωκράτης Κόκκαλης, όσο και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Λούβαρης, κάνοντας λόγο για έλλειψη ειλικρίνειας, ενημερώνοντας παράλληλα ότι δεν θα δώσει το «παρών» στη φιέστα που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Νικαιώτες.

Το sport-fm.gr γυρίζει τον χρόνο πίσω, ξετυλίγει το κουβάρι των όσων προηγήθησαν, αλλά ακολούθησαν εκείνης της ιστορικής και χαρακτηριστικής ημέρας.

«Κόκκαλη, Κόκκαλη σε παρακαλώ, φέρε τον Ριβάλντο στον Ολυμπιακό»


Μάιος του 2003. Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει με μια ασυνήθιστη φιέστα την έβδομη διαδοχική κατάκτηση πρωταθλήματος έξω από το Δημοτικό θέατρο Πειραιά. Το τεράστιο πλήθος αποθεώνει τους παίκτες του Όλεγκ Προτάσοφ που έχουν μείνει στην ιστορία, καθώς έσπασε το ρεκόρ της θρυλικής ομάδας της δεκαετίας του ’50, αποθεώνει τον Σωκράτη Κόκκαλη, ζητώντας του να φέρει τον Ριβάλντο στην αγαπημένη του ομάδα. Ο ίδιος κουνάει ρυθμικά τα χέρια του, χαμογελάει, αλλά δεν σχολιάζει κάτι. Εν τέλει με έναν χρόνο «καθυστέρηση» κάνει το χατίρι, προσφέροντας ένα εξαιρετικό «δώρο» για το νέο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».



«Σεισμός» για τον Ριβάλντο


Στις 21 Ιουλίου του 2004 (λίγες εβδομάδες μετά την κατάκτηση του EURO 2004 από την Εθνική Ελλάδος) επικρατεί ντελίριο ενθουσιασμού στο «Ελ. Βενιζέλος», με τους φίλους του Ολυμπιακού να δημιουργούν μια «καυτή» ατμόσφαιρα ώστε να υποδεχθούν τον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2002, που είχε κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα το 1999, όπως και άλλες πολλές και μεγάλες διακρίσεις. Μια ημέρα μετά πήγε στα γραφεία του συλλόγου ώστε να υπογράψει το συμβόλαιο του και βγαίνοντας απ’ αυτά φορούσε την ερυθρόλευκη φανέλα με το «5» στην πλάτη, καθώς το «10» το είχε ο φίλος του και συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Τζιοβάνι, ενώ το «11» άνηκε στον αρχηγό της νέας του ομάδας, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

inner

inner

inner





Απόσταση στο οικονομικό


Ύστερα από τρεις σεζόν επιτυχιών ο Ριβάλντο και ο Ολυμπιακός οδηγήθηκαν σε... διαζύγιο. Όπως προέκυπτε από τα συμφραζόμενα των δύο πλευρών το πιο σημαντικό ρόλο έπαιξε το οικονομικό και φαίνεται ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τον 35χρονο άσο με λιγότερα χρήματα από αυτά που λάμβανε ετησίως από το προηγούμενο συμβόλαιο του, όπως προέκυπτε από τα ρεπορτάζ εκείνης της εποχής, χωρίς να είναι πάντως ξεκάθαρο αν θα μειωνόντουσαν οι εφάπαξ αποδοχές του ή μόνο αυτές από τα πριμ του.

Ο Ριβάλντο επεσήμανε ότι υπήρξε αθέτηση συμφωνίας από τον Ολυμπιακό και πως παρότι του είχε αναφέρει λίγο καιρό πριν ο Σωκράτης Κόκκαλης ότι θα συνεχίσει με τα ίδια χρήματα, εν τέλει η τελική προσφορά ήταν σχεδόν στα μισά, όπως ισχυρίστηκε ο παίκτης των πρωταθλητών Ελλάδος, συμπεριλαμβανομένων πιθανόν και των μπόνους που έπαιρνε και θα έπαιρνε (σε περίπτωση που παρέμενε) στη συνέχεια. Αντιθέτως, οι Πειραιώτες τόνισαν μέσω ανακοίνωσής τους ότι ήθελαν να τον κρατήσουν με τα ίδια χρήματα.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα. Όλα τα λόγια που θα πω είναι η πραγματικότητα γιατί σε όλη μου την ζωή ήμουν τίμιος, ειλικρινής και απλός άνθρωπος. Ήρθα να συζητήσω το θέμα του συμβολαίου μου. Αν τα παιδιά μου δεν ήταν εδώ, θα ήταν δύσκολο να συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Τον περασμένο Φλεβάρη ζήτησα από την πρώην γυναίκα μου να έρθει μαζί με τα παιδιά μου στην Ελλάδα και δέχτηκε.

inner

Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού. Συζητήσαμε για όλα. Μάλιστα του είπα πως εγώ θα πληρώσω το διαμέρισμα της πρώην γυναίκας μου. Ο πρόεδρος μου είπε χαριτολογώντας: Ε, βέβαια, η πρώην γυναίκα σου είναι δικό σου θέμα, όχι δικό μου! Η συμφωνία είχε επέλθει. Πίστευα στον λόγο του και ήμουν ήσυχος για όλα τα θέματα
» είπε αρχικά ο Ριβάλντο και συνέχισε:

«Μου είπε ότι το συμβόλαιο μου θα μείνει έως έχει. Όλα ήταν μέλι-γάλα. Μου είπε επίσης ότι επειδή έληγαν και τα συμβόλαια άλλων παικτών δεν θα έπεφταν αμέσως οι υπογραφές προκειμένου να μην χαλάσει το κλίμα. Μου είπε: Αν ανανεώσεις τώρα, τι θα πουν οι άλλοι; Άστο προς το παρόν, θα έρθει η καλύτερη ώρα».

«Από τον Φλεβάρη έως τώρα, ήταν οι πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής μου. Το συμβόλαιο φαινόταν ότι ήταν θέμα χρόνου, ήταν εδώ η οικογένεια μου. Αυτά τα δυόμισι χρόνια που τα παιδιά μου ήταν εκεί, έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο στα παιδιά μου γιατί η Βραζιλία είναι πλέον μια δύσκολη χώρα. Έκανα τόσα σχέδια, είχα ήδη κλείσει συμφωνία για σπίτι. Ήμουν απόλυτα ευτυχισμένος. Αλλά εδώ και 15 μέρες, ήθελα να μιλήσω με τον κύριο Κόκκαλη και δεν τα κατάφερε αφού δεν τον έβρισκα πουθενά. Και όταν ρωτούσα τον λόγο, δεν έπαιρνα απάντηση. Εγώ βιαζόμουν γιατί την Τετάρτη έπρεπε να πάρω την βίζα για τα παιδιά μου και ήθελα να έχω την υπογραφή του νέου συμβολαίου».



«Μου είπαν ψέματα»
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής είπε στη συνέχεια με δάκρυα στα μάτια: «Την εβδομάδα πριν το ματς με τον Άρη, η γυναίκα μου πήγε στην σουίτα της PUMA. Εκεί ο πρόεδρος, την καθησύχασε και της είπε πως θα τηρηθούν αυτά που έχουν συμφωνηθεί. Μόνο χθες με δέχτηκε ο Λούβαρης, γιατί σας είχα καλέσει (σ.σ τους δημοσιογράφους) εσάς εδώ πέρα. Είπε ότι ήθελε να μιλήσει μαζί μου την Δευτέρα ή Τρίτη. Εγώ του είπα ότι είχα ραντεβού με τον Κόκκαλη σήμερα. Εκείνος μου απάντησε: Δεν ξέρω για κανένα ραντεβού.

inner

Πως γίνεται ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος να μην μιλάνε και να μην συνεννοούνται μεταξύ τους; Αυτό μου δίνει την εντύπωση ότι ο πρόεδρος δεν μπόρεσε να μου πει κατάμουτρα αυτά που μου είχε πει στο σπίτι του. Εγώ ήθελα να μιλάω μόνο με τον Κόκκαλη. Ο Λούβαρης με πήρε και μου έκανε μία πρόταση χωρίς να ξέρει για συνεννόηση Ριβάλντο και Κόκκαλη, παρότι ο πρόεδρος τον είχε πάρει μπροστά μου τηλέφωνο.

Εγώ δόξα τω Θεώ δεν έχω ανάγκη το χρήμα. Έχω για εμένα, την οικογένεια μου, για τα εγγόνια μου. Δεν το χρειάζομαι. Δεν είναι το χρήμα το θέμα, είναι ο λόγος. Παρόλο που ο πρόεδρος δεν είχε τηρήσει αυτά που συμφωνήσαμε στο σπίτι του, προσπάθησα κιόλας να μειώσω τις αποδοχές μου. Χθες ο Λούβαρης μου έκανε την προσφορά παρόλο που ο Κόκκαλης δεν τήρησε αυτό που είχαμε συμφωνήσει σπίτι του. Χθες το βράδυ, μου τηλεφώνησε ο διερμηνέας και μου είπε ότι ο Λούβαρης μίλησε με τον πρόεδρο. Ή είναι έτσι ή όχι. Θέλω να μείνω ξεκάθαρος με τους οπαδούς του Ολυμπιακού γιατί ήταν οι καλύτεροι που γνώρισα στην καριέρα μου. Εγώ δεν έχω ανάγκη το χρήμα. Για μένα μετράει η ειλικρίνεια
».

«Μου χρωστάνε λεφτά»
Όσο προχωρούσε η συνέντευξη η φωνή του Ριβάλντο γινόταν όλο και πιο βαριά από την συγκίνηση, κάνοντας λόγο για αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από την πλευρά του Σωκράτη Κόκκαλη: «Ο Ολυμπιακός μου χρωστάει 390 χιλιάδες ευρώ. Έχω ένα ίδρυμα στην Βραζιλία και στην Ισπανία και τα μισά λεφτά θα πάνε εκεί. Τα υπόλοιπα θα τα δωρίσω στην «Ελπίδα». Το σημαντικό στην ζωή είναι να είσαι ευτυχισμένος και εγώ αυτή την στιγμή δεν είμαι. Θα μείνω μέχρι τέλους και θα τιμήσω το συμβόλαιο μου. Θα γίνει μια καλή φιέστα την Κυριακή, αλλά εγώ δεν θα είμαι εκεί. Θα προσπαθήσω να είμαι με καλούς φίλους, προκειμένου να ηρεμήσω» και τότε άρχισαν οι «κατηγορίες» προς τον πρόεδρο του Ολυμπιακού

«Μου είπαν να γίνω τεχνικός διευθυντής»
«Ο πρόεδρος με φώναζε σπίτι του και ζήτησε την συμβουλή του για το πως θα βγει από την δύσκολη θέση και μου πρότεινε να γίνω τεχνικός διευθυντής στον Ολυμπιακό. Του είπα ότι αν μπορέσω να φέρω τα παιδιά μου, θα ήθελα να παίξω για έναν ακόμα χρόνο ποδόσφαιρο γιατί τα πόδια μου με κρατάνε ακόμα. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από τον Κόκκαλη, πάνω από όλους μας. Θέλει να φύγω για να φανεί ότι εγώ είμαι υπεύθυνος. Αυτοί μου έκαναν πρόταση για μείωση της τάξης του 50%».

«Δεν σκέφτομαι άλλη ελληνική ομάδα, αλλά…»
«Έγραψα τα παιδιά μου στο σχολείο και για την επόμενη χρονιά και τώρα αναγκάζομαι να φύγω. Τι να κάνω; Όλα αυτά επειδή εμπιστεύτηκα τον πρόεδρο. Έκανα πολλές θυσίες για να είμαι στον Ολυμπιακό. Πρέπει να ξαναβάλω την ζωή μου στην τροχιά που ήταν. Αύριο, μεθαύριο, ο Κόκκαλης και ο Λούβαρης θα αρχίσουν τις δικαιολογίες. Έκανα προσπάθειες για να μείνω στον Ολυμπιακό αλλά αυτοί δεν ήθελαν κάτι τέτοιο. Προς το παρόν, δεν σκέφτομαι άλλη ελληνική ομάδα γιατί περιμένω να μου φύγει η απογοήτευση, αλλά είμαι επαγγελματίας και ποτέ δεν ξέρει κανείς τι θα γίνει».

«Ευχαριστώ τον κόσμο»
Τέλος δεν ξέχασε τους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν οι καλύτεροι που είχα στην καριέρα μου. Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Τα παιδιά του γεννήθηκαν εδώ. Είναι ελληνόπουλα. Αγαπάω πραγματικά τους φιλάθλους μας».

«Προτάθηκε η ανανέωση της συνεργασίας για έναν χρόνο και με τους ίδιους όρους»


Σχεδόν άμεση ήταν η αντίδραση του συλλόγου, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση. «Σε σχέση με τα όσα ο ποδοσφαιριστής Ριβάλντο δήλωσε σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός επιθυμεί να γνωστοποιήσει τα εξής:

Κατά τη χθεσινή συνάντηση του Ριβάλντο με τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ. Γιώργο Λούβαρη, η οποία πραγματοποιήθηκε παρά την αρχική πρόθεση της Διοίκησης να συζητήσει τα θέματα των ανανεώσεων μετά την απονομή του Πρωταθλήματος, προτάθηκε στον ποδοσφαιριστή η ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό για έναν χρόνο, με τους ίδιους όρους που ίσχυαν και στο συμβόλαιό του κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο ποδοσφαιριστής δεν απεδέχθη την συγκεκριμένη πρόταση και ως εκ τούτου η ΠΑΕ Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για την μέχρι σήμερα προσφορά του στον Ολυμπιακό, και του εύχεται καλή σταδιοδρομία
».

inner

Ποια όμως ήταν η αντίδραση του κόσμου; Οι φίλοι του Ολυμπιακού, όπως είναι λογικό, «πάγωσαν» βλέποντας ότι αποχωρεί από την αγαπημένη του ομάδα η μεγαλύτερη φυσιογνωμία που έχει περάσει απ’ αυτήν. Λίγες ώρες μετά, μια σημαντική μερίδα των όσων πήγαν στο ΣΕΦ για το ματς με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο των play off της Α1 φώναξε αρκετές φορές συνθήματα υπέρ του Ριβάλντο.

Η τελευταία του παράσταση


Το τελευταίο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα έμελλε να είναι στις 13 Μαΐου του 2007, κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια (3-5). Ο Ολυμπιακός είναι ούτως ή άλλως πρωταθλητής, καθώς η δεύτερη της βαθμολογίας, ΑΕΚ, είναι αρκετούς βαθμούς πίσω του και ο μόνος στόχος που υπάρχει είναι απλά να κλείσει ωραία η σεζόν. Ο Ριβάλντο όμως είχε ισχυρό κίνητρο, όπως φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, ήθελε να δείξει πράγματα, να «στείλει» το δικό του μήνυμα και πραγματοποίησε μια εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας δύο γκολ (και έχοντας γενικότερα πολύ καλή παρουσία).

inner



Το ένα απ’ αυτά ήταν από τα… δικά του, «κρέμασε» τον Ραμίρες, «αναγκάζοντάς» τον να τον χειροκροτήσει και το άλλο με πέναλτι και αυτό ήταν το τελευταίο του με τους Πειραιώτες και ενδιάμεσα είχε δοκάρι. Μετά το πρώτο του τέρμα φουντώνουν τα συνθήματα υπέρ του Βραζιλιάνου και κατά του Σωκράτη Κόκκαλη, ξεχνώντας προσωρινά τις χαρές που έχουν ζήσει τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, αρκετοί απ’ αυτούς χρησιμοποιούν βαριές εκφράσεις. Ένα από τα συνθήματα ήταν: «Ριβάλντο, μείνε στον Ολυμπιακό και γράψε τον Σωκράτη στα αρχ… σου τα δυο».

Αυτή ήταν η πιο παραγωγική του σεζόν στην Ελλάδα, αλλά και στον Ολυμπιακό. Πέτυχε 17 τέρματα σε 33 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την προηγούμενη είχε 9 σε 27 ματς και την πρώτη του 13 σε 33 αγώνες.



Στο ματς πήγε, στη φιέστα όχι


Μετά το παιχνίδι με τον Ιωνικό, κράτησε τον λόγο του (παρά τις προσπάθειες που έγιναν ώστε να αλλάξει γνώμη) και δεν πήγε στο Καραϊσκάκη για να πανηγυρίσει τον τίτλο, ακολουθώντας διαφορετικό δρόμο από αυτόν των συμπαικτών του. Πρόκειται για μια από τις πιο περίεργες φιέστες του Ολυμπιακού. Μια σημαντική μερίδα του κόσμου δεν ασχολείται τόσο με τη γιορτή, φωνάζει συνθήματα υπέρ του Ριβάλντο και παράλληλα αποδοκιμάζει αυτήν την κίνηση της διοίκησης. Ο Σωκράτης Κόκκαλης σε δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο της φιέστας, αφού σχολιάζει πως κακώς δεν έδωσε το «παρών» ο Βραζιλιάνος και πως οι πρωταθλητές ήθελαν να μείνει με κάπως διαφορετικούς όρους απ’ αυτούς που επιθυμούσε ο παίκτης, αναφέρει για τους οπαδούς που εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους: «Έχουνε κακομάθει».





Τελικά έμεινε στην Ελλάδα


Δύο εβδομάδες (περίπου) αργότερα και συγκεκριμένα στις 29 Μαΐου του 2007, ο Ριβάλντο υπογράφει στην ΑΕΚ και παραμένει κάτοικος Ελλάδας και ενώ όταν αποχώρησε από τον Ολυμπιακό είχε δηλώσει ότι δεν σκέφτεται άλλον σύλλογο της χώρας μας, τονίζοντας ωστόσο παράλληλα ότι είναι επαγγελματίας και πως δεν ξέρει τι μπορεί να του προκύψει, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

inner

Στην Ένωση έμεινε για ένα χρόνο και κάτι, καθώς αγωνίστηκε σε όλη τη σεζόν 2007-08 και στο ξεκίνημα της επόμενης, έχοντας προλάβει να αγωνιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια για τα προκριματικά του UEFA, αποχώρησε, ύστερα από την εξαιρετική πρόταση που του έγινε από την Μπουτνιοκόρ του Ουζμπεκιστάν.

«Ήταν μία δύσκολη απόφαση για μένα, αλλά δεν μπορούσα να πω όχι στην πρόταση που μου έγινε. Ενημέρωσα τη διοίκηση και συμφώνησε. Ζητώ ένα εκατομμύριο συγγνώμη γιατί φεύγω τώρα», ανέφερε μεταξύ άλλων τότε μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Με τους «κιτρινόμαυρους» πέτυχε 15 γκολ σε 44 ματς και πρόλαβε να ζήσει αρκετά πράγματα. Χαρακτηριστική στιγμή ήταν η νίκη επί του Ολυμπιακού με 4-0 και η φιέστα τον Απρίλιο του 2008 μετά το 2-0 (είχε ανοίξει το σκορ στο 43’ ο Ριβάλντο) επί του Αστέρα Τρίπολης στο ΟΑΚΑ, αλλά τελικά ο τίτλος δεν κατέληξε στην Ένωση λόγω της γνωστής υπόθεσης με τον Βάλνερ, μέσω της οποίας πήρε ο Ολυμπιακός τους τρεις βαθμούς από το ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τερμάτισε με 70 βαθμούς έναντι 68 της ΑΕΚ.

Για την κόντρα με τον Σωκράτη Κόκκαλη δήλωσε: «Ό,τι έγινε… έγινε. Ποδόσφαιρο είναι. Πέρασα καλά στον Ολυμπιακό, δεν μου μένει καμία πικρία. Ήταν μέρος της καριέρας μου και μέρος της ζωής μου. Τους ευχαριστώ και τους δύο για όσα μου προσέφεραν. Με τον κύριο Κόκκαλη έγιναν κάποια πράγματα στο φινάλε, αλλά έχω συγχωρήσει ό,τι έχει γίνει. Περασμένα ξεχασμένα. Πρόσφερα τα πάντα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό», ανέφερε τότε στον ΣΠΟΡ FM.

Τα τέσσερα δάκτυλα του Ριβάλντο και οι «καυτές» δηλώσεις για τον Ολυμπιακό


Στις 30 Μαρτίου του 2008, η ΑΕΚ συντρίβει με 4-0 τον Ολυμπιακό που πήγε στο ΟΑΚΑ με σκοπό να «κλειδώσει» το πρωτάθλημα. Ο Ριβαλντο δεν πετυχαίνει κάποιο γκολ, αλλά είναι… όλα τα λεφτά. Τρέχει ακατάπαυστα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κόβει και ράβει. Μετά το τέλος της αναμέτρησης λίγο πριν μπει στη φυσούνα υψώνει τα χέρια του και δείχνει τέσσερα δάχτυλα. Όσα και τα γκολ που πέτυχε η ομάδα του (κόντρα στην πρώην).



inner

inner



Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα, είναι καυστικός, καθώς αφού μετά την αρχική τοποθέτηση ότι είναι πρωταθλητής, τονίζει μεταξύ άλλων ότι αυτός ο τίτλος είναι πιο σημαντικός από εκείνους που κατέκτησε με την περασμένη τριετία και πως δεν έχει μετανιώνει για τη χειρονομία που έκανε στο ντέρμπι και την αποδίδει στις αποδοκιμασίες που σημειώθηκαν στο Καραϊσκάκη προς το πρόσωπό του.



Η συγγνώμη στους φίλους του Ολυμπιακού


Μετά τη θητεία του στον Ολυμπιακό έκανε αιχμηρές δηλώσεις κατά καιρούς για την πρώην ομάδα του και όχι μόνο αυτές μετά το τέλος της σεζόν 2007-08. Όπως για παράδειγμα, αναφέροντας ότι είχαν τάξει πριμ στη Λα Κορούνια ώστε να περάσει να νικήσει τη Μονακό στην τελευταία αγωνιστική τα ομίλων της σεζόν 2004-05 για να περάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην επόμενη φάση.



Τελικά, το 2010 επέστρεψε ως φίλαθλος στο Καραϊσκάκη, ζήτησε συγγνώμη για την κίνηση με τα τέσσερα δάκτυλα και τόνισε ότι οι Πειραιώτες τον βοήθησαν να αναγεννηθεί, καθώς είχε πάρει την κατιούσα η καριέρα του.

inner

Μάλιστα, την περασμένη χρονιά πόσταρε μια φωτογραφία του με φανέλα του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε και πάλι με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.




Επιμέλεια: Αποστόλης Λιβάνιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x