Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Ο κύκλος έκλεισε για τον Φορτούνη σηκώνοντας το ευρωπαϊκό, και δύσκολα θα έλεγε «όχι» κάποιος, σε τέτοιο συμβόλαιο

Ο Κώστας Φορτούνης αφήνει τον Ολυμπιακό, έχοντας πετύχει όλα όσα θα μπορούσε. Όλα, όμως, κάποτε τελειώνουν και στην περίπτωσή του, όλα τελείωσαν ιδανικά, σηκώνοντας ένα ευρωπαϊκό.

Ο Κώστας Φορτούνης αποφάσισε να φύγει για άλλες πολιτείες, μετά από μία γεμάτη δεκαετία στην Ελλάδα, όπου έζησε πάρα πολλά. Είναι φανερό πως ο κύκλος του στον Ολυμπιακό έκλεισε, με έναν τρόπο, όμως, που δε θα τολμούσε να φανταστεί, όταν άφηνε την Καϊζερσλάουτερν το καλοκαίρι του 2014 για να πάει στον Πειραιά, στα 22 του χρόνια.

Ως τελευταία εικόνα του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό, θα μείνει εκείνη, με το περιβραχιόνιο του αρχηγού και το Europa Conference League στα χέρια, το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο ελληνικής ομάδας. Σε αυτήν τη δεκαετία, πρόσφερε ό,τι μπορούσε να προσφέρει, αλλά τώρα, ήρθε η ώρα να εξασφαλίσει το μέλλον του, με το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του, έχοντας κατά νου όχι μόνο τον ίδιο, μα και την οικογένειά του. Και για την απόφαση αυτή, μόνο οι κακεντρεχείς μπορούν να τον κακολογήσουν!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Χρήστου Σωτηρακόπουλου εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x