Δελτία Τύπου

Συνεργασία Παναθηναϊκής Συμμαχίας με τον Οίκο Κούρτη

Ο οίκος ΚΟΥΡΤΗΣ προσφέρει έκπτωση 20% έως 50% για αγορές σε όλα τα είδη του.

Ο οίκος ΚΟΥΡΤΗΣ, με 34 χρόνια παρουσία στο χώρο του κοσμήματος και της ωρολογοποιίας, με εμπειρία χονδρικής και λιανικής πώλησης, έχει σαν βασικό στόχο την συγκέντρωση των σημαντικότερων εταιρικών σημάτων με παρουσία στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Όλα αυτά σε ένα περιβάλλον υψηλότατης αισθητικής και ποιότητας με την παροχή ανάλογης, άψογης εξυπηρέτησης στους επισκέπτες του.

Μέσα στο μοναδικό αυτό περιβάλλον δημιουργείται ένα διαφορετικό, από πλευράς concept και αισθητικής, κατάστημα στο οποίο συνυπάρχουν για πρώτη φορά brands κολοσσοί. Η συλλογή του καταστήματος χαρακτηρίζεται από μεγάλη ποικιλία κοσμημάτων και ρολογιών αφού αποσκοπεί στην ικανοποίηση όλων των επιθυμιών σας.

Επισκεφθείτε από κοντά το πολυτελές καταστήματά της εταιρείας (ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) για να γνωρίσετε την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και να λάβετε έκπτωση από 20% έως 50% για αγορές σε όλα μας τα είδη.

Επιπλέον, για τα Μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, όλα τα OOZOO Vintage και Timepieces απο 80€ στα 50€, ή στην αρχική τους τιμή 80€ και δώρο ένα ατσάλινο βραχιόλι αξίας 63€ επιλογής σας.

ΚΟΥΡΤΗΣ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Τ. 210 5758368
www.ora-kourtis.gr
Instagram: ora_kourtis
Facebook: ΚΟΥΡΤΗΣ Κόσμημα - Ρολόι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x