Δελτία Τύπου

«Στόχος μας να μάθουμε βόλεϊ στα παιδιά»

Για το camp βόλεϊ που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες υπό την αιγίδα του Beach Life Experience μίλησε ο Μανώλης Ρουμελιώτης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μανώλης Ρουμελιώτης στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο

«Έχουμε μια δραστηριότητα που είναι πέντε συνεχόμενα πενθήμερα. Ξεκινάμε με δύο πενθήμερα για παιδιά από 7 έως 17 ετών. Είναι μία δραστηριότητα που κρατάει από το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα παιδιά να περάσουν καλά και να αγαπήσουν περισσότερο το άθλημα. Μπορούμε να κάνουμε πιο σοβαρά πράγματα στο κομμάτι της προπόνησης για τα παιδιά, ενώ θα τους δείξουμε πράγματα στο τακτικό και τεχνικό κομμάτι, και τι να προσέξουν στη διατροφή τους.

Υπάρχουν θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα. Την Τρίτη εβδομάδα θα υπάρχει και το beach volley, στο οποίο υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα από μικρούς και μεγάλους.

Υπάρχει πλήθος συνεργατών που δουλεύουμε χειμώνα – καλοκαίρι μαζί.

Το κόστος είναι 50€ για κάθε εβδομάδα, 100 οι δύο εβδομάδες και 150 οι τρεις. Υπάρχουν προγράμματα για όλες τις ηλικίες και κάνουμε μία γενικότερου είδους ενασχόληση και όποιο παιδί πρέπει να ασχοληθεί πιο ενεργά πρέπει να είναι 6 με 7 ετών».

Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook: Beach Life Experience

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x