sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Ο περήφανος αγώνας του Νίκου Κυζερίδη

Έναν «Γολγοθά» ανεβαίνει -μακριά απ' τα φώτα της δημοσιότητας- ο Νίκος Κυζερίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής παλεύει με την επάρατη νόσο και είναι αναγκαία η βοήθεια για να συνεχίσει τον αγώνα του.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εδώ και τρία χρόνια έχει χτυπηθεί από καρκίνο στους λεμφαδένες και δίνει καθημερινή μάχη σε νοσοκομείο του Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Στο πλευρό του είναι η γυναίκα και οι τρεις κόρες του, αλλά το κόστος της καθημερινής θεραπείας είναι δυσβάσταχτο και τα οικονομικά προβλήματα ήρθαν αναπόφευκτα.

Ωστόσο, στο πλευρό του 45χρονου πρώην παίκτη των Άρη, Πανηλειακού, Νάουσας, Βέροιας, Αγροτικού Αστέρα και άλλων ομάδων βρίσκεται πλέον ο μη κερδοσκοπικός σύλλογος ενίσχυσης Φιλανθρωπικών ιδρυμάτων Charityidols, που ξεκίνησε πολλαπλές δράσεις για τη συγκέντρωση χρημάτων για την οικονομική ενίσχυση του Κυζερίδη.

Την ίδια ώρα, ο Άρης στον οποίο αγωνίστηκε για 7 χρόνια αλλά και ο Ηρακλής, από τον οποίο ξεκίνησε την καριέρα του, είναι έτοιμοι να βοηθήσουν με πράξεις.

Η πρώτη δράση αφορά στη διεξαγωγή εράνου στα επόμενα δύο ματς του μπασκετικού Άρη στο "Παλαί Ντε Σπορ" και στο επόμενο εντός έδρα ματς του ποδοσφαιρικού Άρη στις θύρες των γηπέδων, ύστερα από συνεννόηση με τους συνδέσμους της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει συνεννόηση με πολλούς αθλητές που θέλουν να βοηθήσουν είτε καταθέτοντας χρήματα είτε προσφέροντας φανέλες για δημοπρασία, ενώ ήδη αρκετοί αθλητές έχουν ενδιαφερθεί από μόνοι τους και έχουν προβεί σε ενέργειες ενίσχυσης.

Οι δημοπρασίες θα ξεκινήσουν στην πλατφόρμα του Charityidolsαπό την επόμενη εβδομάδα. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 6943959543 ή εναλλακτικά μπορεί να σταλεί email στο info@charityidols.gr

Οι λογιαριασμοί στους οποίους μπορεί όποιος επιθυμεί να καταθέσει χρηματικό ποσό είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 6562-128717-706 (Για κατάθεση εντός τραπέζης με σημείωση 'Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη' )

IBAN: GR62 0171 5620 0065 6212 8717 706 (Για ηλεκτρονική μεταφορά από Πειραιώς ή άλλη τράπεζα εσωτερικού/εξωτερικού με σημείωση 'Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη' )

PAYPAL: info@charityidols.gr (Με σημείωση Δωρεά προς Charityidols ΥΠΕΡ Νίκου Κυζερίδη)

Επιμέλεια: Βαγγέλης Νεραντζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x