Δελτία Τύπου

Στο Physioathens… έκαναν πετάλι για καλό σκοπό!

Συμπληρώνονται δυο χρόνια λειτουργίας του Physioathens και έχει «κερδίσει» πολλούς αθλητές, για την υψηλή παροχή υπηρεσιών φυσιοθεραπευτικής αποκατάστασης και για τις δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα!

Συμπληρώνονται μόλις δυο χρόνια λειτουργίας του Physioathens στα βόρεια προάστια και έχει ήδη μπει στις καρδιές πολλών αθλητών ( επαγγλεματιών και μη) τόσο για την υψηλή παροχή υπηρεσιών φυσιοθεραπευτικής αποκατάστασης όσο και για τις δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα!

inner

Μια τέτοια δράση κοινωνικής ευθύνης έλαβε χώρα και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στον χώρο του Φυσικοθεραπευτηρίου ( Αγίας Ελεούσης 118B, Μαρούσι) όπου αθλητές και φίλοι της άσκησης είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια διαφορετική εμπειρία ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ , ποδηλατώντας , σε ένα στατικό ποδήλατο για 4 ώρες συνεχόμενα , με το Φυσικοθεραπευτήριο να προσφέρει 2€ για κάθε χιλιόμετρο που συμπληρωνόταν, στο φιλόπτωχο της ενορίας του Αγίου Ελευθερίου! Παράλληλα συγκεντρώνονταν τρόφιμα μακράς διαρκείας για τις πάνω από 25 οικογένειες που στηρίζει η ενορία!

inner

Η συγκινητικά μεγάλη απήχηση της δράσης ξεπέρασε τις προσδοκίες της αρχικής ιδέας! Το στατικό ποδήλατο δεν σταμάτησε ούτε λεπτό με όλους τους παρευρισκομένους να ποδηλατούν με όλη τους την ενέργεια . Ο αριθμός των συνολικών χιλιομέτρων ξεπέρασε τα 100 και τα τρόφιμα γέμισαν 10 μεγάλες κούτες!

Προσφορά , αθλητισμός , καλύτερη ποιότητα ζωής!

inner

Οι 3 βασικές αρχές του Physioathens και οι αξίες του Φυσικοθεραπευτή και ιδιοκτήτη του Σύγχρονου Κέντρου Φυσικοθεραπείας στο Μαρούσι κ. Νάσου Κουτσουραδή ο οποίος κάνοντας τα τελευταία χιλιόμετρα και ενώ οι 4 ώρες είχαν παρέλθει , ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες και παρέδωσε τα χρήματα και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στους εκπροσώπους του φιλόπτωχου! Παράλληλα δεσμεύτηκε πως θα συνεχίσει με χορηγίες, φιλανθρωπικές δράσεις και ενέργειες εταιρικής κοινωνικές ευθύνης για την ενίσχυση όσων το έχουν ανάγκη!

Σύγχρονο Κέντρο Φυσικοθεραπείας - Physioathens
Αγίας Ελεούσης 118B Μαρούσι , Τηλ: 2155456802 www.physioathens.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x