sport-fm.gr ΘΕΜΑ

Στη «χρυσή» πεντάδα ο Ντανίλο

Στην πεντάδα με τις πιο δαπανηρές μεταγραφές πλάγιων μπακ συγκαταλέγεται πλέον ο βραζιλιάνος Ντανίλο, μετα την απόκτηση του από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Άλλη μια διάκριση κατάφερε να προσθέσει στο βιογραφικό του, ο βραζιλιάνος πλάγιος μπακ της Πόρτο, μετά και την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Για την ακρίβεια η Ρεάλ θα εκταμιεύσει το ποσό των 31.5 εκ. ευρώ, το οποίο αυτομάτως θα τον βάλει στην τέταρτη θέση της λίστας με τις πιο ακριβές μεταγραφές στη θέση των πλάγιων μπακ.

Στην κορυφή βρίσκεται ο Λουκ Σο με την μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγγίζει τα 37.5 εκ. ευρώ.

inner

Την δεύτερη θέση κατέχει από 2001 ο Λιλιάν Τουράμ αποδεικνύοντας το πόσο ολοκληρωμένος ήταν ως αμυντικός, καθώς μπορούσε να καλύψει με μεγάλη ευκολία και την θέση του κεντρικού αμυντικού.

inner

Τρίτος έρχεται ο πολυσυζητημένος αυτό τον καιρό, Ντάνιελ Άλβες, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τον επόμενο σταθμό του μετα την Μπαρτσελόνα, η όποια το 2008 έδωσε στην Σεβίλλη το ποσό των 35,5 εκ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

inner

Με την πεντάδα να κλείνει ο Πορτογάλος αριστερός μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης, Φάμπιο Κοεντράο, με την μεταγραφή του να κοστίζει 30 εκ. ευρώ, που σε καμία όμως περίπτωση δεν το έχει δικαιολογήσει με τις έως τώρα εμφανίσεις του στην «Βασίλισσα».

inner

Επιμέλεια: Μιχάλης Λιάλιαρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x