Δελτία Τύπου

Στην Γαλλία «Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη» και «Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης»

Το μπάσκετ στην χώρα μας παραμένει στη κορυφή, παρότι η οικονομική κρίση έχει εξασθενήσει πολλούς τομείς της αθλητικής (και όχι μόνο) πραγματικότητας.

Το θέμα, όμως, είναι ότι μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν στον αέρα η συμμετοχή των ελληνικών ομάδων «Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη» (αγόρια) και «Αριστοτέλειο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης» (κορίτσια), οι οποίες κατέκτησαν τον πανελλήνιο τίτλο, για το Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης (Λιμόζ, 17-25 Απριλίου). Ο κρατικός μηχανισμός καθυστέρησε, αλλά την τελευταία στιγμή έγινε εφικτή η πραγματοποίηση του ταξιδιού. Ετσι, οι ομάδες μας θα συμμετάσχουν κανονικά.

Σημαντική βοήθεια προς αυτή την κατεύθυνση έδωσε η εταιρεία ARETE Europe - Sports & Marketing Agency και δη ο Δικηγόρος -Νομικός σύμβουλος της Εταιρείας, Αντώνης Αντωνίου: «Εν μέσω των Αγίων αυτών Ημερών, αναλάβαμε την πρωτοβουλία και καταφέραμε την ύστατη στιγμή, με συντονισμένες ενέργειες, σε συνεννόηση με τις Διευθύνσεις των σχολείων, να εξασφαλιστεί η απαραίτητη άδεια από το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να ταξιδέψουν και να συμμετάσχουν οι μαθητές των “Εκπαιδευτηρίων Λαμπίρη” και οι μαθήτριες του “Αριστοτελείου Κολλεγίου Θεσσαλονίκης” στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης, που θα διεξαχθεί στην πόλη Λιμόζ της Γαλλίας από 17 έως 25 Απριλίου 2015, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εκπροσωπήσουν επάξια την χώρα μας σε αυτό τον θεσμό της Παγκόσμιας Σχολικής Κοινότητας», δήλωσε σχετικά ο δικηγόρος της εταιρείας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x