Βόλεϊ

Ζάκοτς: «Είμαστε ομάδα που δεν τα παρατάμε ποτέ»

Στο άσχημο ξεκίνημα του ΠΑΟΚ και στο 2-0 σετ της Ολυμπιάδας Νεάπολης στάθηκε ο Ντάρκο Ζάκοτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στη Λευκωσία.

Ο Ντάρκο Ζάκοτς τόνισε πως ο ΠΑΟΚ δοκιμάστηκε μετά το 0-2 σετ της Ολυμπιάδας Νεάπολης, όμως είναι ομάδα που δεν τα παρατά ποτέ και για αυτό «γύρισε» το ματς, έδωσε συγχαρητήρια στις «ασπρόμαυρες» βολεϊμπολίστριες κι εξήρε τους φίλους του «δικεφάλου» για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Αναλυτικά: «Δυστυχώς, ξεκινήσαμε πολύ άσχημα στο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο σετ, με πολλά λάθη. Το 2-0 ήταν μία σκληρή δοκιμασία, αλλά αποδείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα η οποία δεν τα παρατάει ποτέ και πάντα παίζει για τη νίκη.

Στο τρίτο σετ, αλλάξαμε τον τρόπο προσέγγισης του παιχνιδιού μας κι αυτό νομίζω μας βοήθησε να συνέλθουμε και να επιστρέψουμε, κατακτώντας τελικά τη νίκη. Συγχαρητήρια στις παίκτριες μου, αλλά και στους φιλάθλους μας, οι οποίοι δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα. Μπράβο και στην Ολυμπιάδα Νεάπολης, η οποία έπαιξε πολύ καλύτερα απ' ότι στο πρώτο παιχνίδι».

Η Κυριακή Τερζόγλου συμπλήρωσε πως: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας και κάναμε τα απλά πράγματα, διότι αυτό χρειαζόταν για να κερδίσουμε την αναμέτρηση. Είμαι πολύ περήφανη για την ομάδα μου και σιγά-σιγά βελτιωνόμαστε χρόνο με τον χρόνο. Ευχαριστούμε, φυσικά, και τους φιλάθλους μας, οι οποίοι δημιούργησαν μία υπέροχη ατμόσφαιρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x