Βόλεϊ

Τζουλιάνι: «Μειώσαμε τα λάθη και νικήσαμε»

Στη συνολική εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ απέδωσε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Volley League ανδρών ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι μετά τη λήξη της αναμέτρησης στου Ρέντη.

Ο Αλμπέρτο Τζουλιάνι τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού μείωσαν τα λάθη τους μετά το πρώτο χαμένο σετ κόντρα στον ΠΑΟΚ και ζήτησε καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια της σειράς για να έρθει το πρωτάθλημα κόντρα σε μια καλή και ξεκούραστη ομάδα.

Αναλυτικά: «Είναι σημαντικό να νικάς τον πρώτο αγώνα στη σειρά των τελικών των πλέι οφ. Έχουμε παίξει και καλύτερα. Ξεκινήσαμε με εύκολα λάθη, αλλά σταδιακά μέσα στον αγώνα είχαμε βελτίωση σε όλους τους τομείς. Δεν αρκεί αυτή η εμφάνιση. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια για να επιβεβαιώσουμε τη σημερινή νίκη.

Ακόμα οι πιθανότητες για τον τίτλο είναι 50-50, παρότι έχουμε ένα μικρό προβάδισμα στις νίκες. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα. Είχε χρόνο να ξεκουραστεί μετά το Κύπελλο στην Καλαμάτα. Θα αντιδράσει και μην ξεχνάμε πως είναι ο κυπελλούχος και θα προσπαθήσει να παίξει καλύτερα στην έδρα του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x