Βόλεϊ

Τράβιτσα: «Έγινε μεγάλο διαιτητικό λάθος σε κρίσιμο σημείο»

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία είχε μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα του Ολυμπιακού ο Ντράγκαν Τράβιτσα, με τον 36χρονο Κροάτη πάντως να αναφέρει πως ήταν δίκαιη η νίκη για τον ΠΑΟΚ.

Το βράδυ του Σαββάτου (23/04), ο ΠΑΟΚ πήρε το μεγάλο ντέρμπι επί του Ολυμπιακού στην Πυλαία με 3-2 σετ και έφερε στα ίσα (1-1) τη σειρά των τελικών της Volley League Ανδρών!

Με δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντράγκαν Τράβιτσα, εξέφρασε τα έντονα παράπονά του για τη διαιτησία, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως έγινε ένα μεγάλο λάθος σε κρίσιμο σημείο του αγώνα.

Παρ' όλα αυτά, ο 36χρονος Κροάτης των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως ήταν δίκαιη η νίκη των γηπεδούχων, δίνοντας συγχαρητήρια στον «Δικέφαλο του Βορρά».


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Τράβιτσα:

«Έχουμε παράπονα από τη διαιτησία, είμαστε άνθρωποι και μπορούμε να κάνουμε λάθη αλλά έγινε ένα μεγάλο λάθος σε κρίσιμο σημείο. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, δικαίως χάσαμε.

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε στα επόμενα παιχνίδια να είμαστε όπως πρέπει. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, δεν τα παρατάει ποτέ, αναμένω υψηλού επιπέδου βόλεϊ και σκληρό παιχνίδι στη συνέχεια της σειράς».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x