Βόλεϊ

Τιμωρία Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για επεισόδια οπαδών μακριά από το γήπεδο!

Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός από το πειθαρχικό όργανο της ΕΟΠΕ, για επεισόδια μεταξύ των οπαδών τους έξω από σύνδεσμο και όχι σε γήπεδο!

Σε μία πρωτοφανή απόφαση προέβη το πειθαρχικό όργανο της ΕΟΠΕ, δημιουργώντας παράλληλα δεδικασμένο που θα αφορά επεισόδια, τα οποία θα γίνονται μεταξύ οπαδών μακριά από τα γήπεδα!

Την Τρίτη (5/6), εκδικάστηκε η υπόθεση των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού και αφορούσε σε επεισόδια μεταξύ των οπαδών τους έξω από σύνδεσμο φιλάθλων των «ερυθρόλευκων», που είχαν γίνει τον περασμένο Φλεβάρη, μετά το τέλος της αναμέτρησης των «πράσινων» με τον Εθνικό, για το Κύπελλο Ελλάδας στο βόλεϊ Ανδρών. Το πειθαρχικό όργανο, λοιπόν, της ΕΟΠΕ, αποφάσισε να τιμωρήσει τις δύο ομάδες με ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος του ματς στο κλειστό της Καλλιθέας, οπαδοί του «τριφυλλιού» επιτέθηκαν σε σύνδεσμο φίλων της ομάδας του Πειραιά, που βρίσκεται στην ίδια περιοχή, αλλά περίπου στο ένα χιλιόμετρο απόσταση από το γήπεδο, με τους τελευταίους να απαντούν και έτσι να ακολουθούν σοβαρά επεισόδια και οδομαχίες.

Όπως είναι φυσικό, η απόφαση αυτή προκάλεσε σε όλους τεράστια έκπληξη, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού που επιβάλλεται μία τέτοια τιμωρία. Οπότε αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση και των δύο σωματείων και κυρίως του Ολυμπιακού, του οποίου η ομάδα δεν αγωνιζόταν καν!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x