Βόλεϊ

Θα θυμηθεί παλιές καλές στιγμές το ελληνικό βόλεϊ…

Την ερχόμενη Δευτέρα στις 20:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Πετρούπολης θα ενωθεί όλο το ανδρικό και το γυναικείο βόλεϊ.

Οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών, που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας τους, για πρώτη φορά στην ιστορία κοντράρονται σε αγώνα «All Stars Volley» με τα αντίστοιχα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των περασμένων δεκαετιών.

Μεγάλες δόξες του παρελθόντος, όπως οι Στέλιος Καζάζης, Βασίλης Κουρνέτας, Μαρία Γκαραγκούνη, Γιώργος Ντράγκοβιτς, Κατερίνα Πολυζώη, Μάριος Γκιούρδας, Γιάννης Φάκας, Ρούλα Πραγκαλούδη, Άκης Χατζηαντωνίου, Λία Μήτση, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης, Νίκη Γκαραγκούνη, Τάσος Τεντζέρης, Σοφία Αγγελάκη, Αντώνης Τσακιρόπουλος, Μαρία Κωστοπούλου, Δημήτρης Γόντικας θα βρεθούν αντίπαλοι με το «γαλανόλευκο» …σήμερα.

Από την πλευρά τους, οι Θανάσης Φράγκος, Στέλλα Χριστοδούλου, Μενέλαος Κοκκινάκης, Όλγα Στράντζαλη, Παναγιώτης Πελεκούδας, Τζίνα Λαμπρούση, Δημήτρης Τζούριτς, Ανθή Βασιλαντωνάκη, υπόσχονται πλούσιο θέαμα σε όλους όσοι θα βρεθούν στο γήπεδο.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί αγώνας ανάμεσα στους παίκτες της Εθνικής Ομάδας παλαιμάχων και τους παίκτες του τοπικού Γυμναστικού
Συλλόγου.

Τη συνάντηση κορυφής διοργανώνει ο Δήμος Πετρούπολης, σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ, τον ΠΑΣΑΠ και τον ΓΣ Πετρούπολης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x