Βόλεϊ

«Σοβαροί και στο τέλος ταμείο…»

Για την κατάκτηση του κυπέλλου βόλεϊ των Ανδρών κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε ο παλαιότερος παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παντακίδης

Στον στόχο του πρωταθλήματος επικεντρώνεται πλέον ο ΠΑΟΚ ώστε να κάνει το νταμπλ, όπως ξεκαθάρισε ο κεντρικός του δικεφάλου, Γιάννης Παντακίδης μιλώντας στον Σπορfm.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εκπομπή «Play ball» στους 94.6 και στους Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου, Μάνο Ζερβάκη και Αλεξάνδρα Αξενίδου:

-για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος:

«Κάθε μέρα αυτό που ζούμε στο γήπεδο και τα αποδυτήρια είναι ξεχωριστό. Όλοι οι παίκτες και το επιτελείο είμαστε φέτος μια πραγματική οικογένεια. Κάνουμε παρέα και εκτός προπονήσεων και έχουμε πολύ καλό κλίμα».

-τι άλλαξε στην ομάδα του ΠΑΟΚ:

«Η αλήθεια είναι ότι από τα 8 χρόνια που παίζω στον ΠΑΟΚ, αυτή τη σεζόν όλα λειτουργούν καλύτερα. Χωρίς να θέλω να αφήσω αιχμές για παίκτες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν στον σύλλογο, φέτος η ομάδα είναι πολύ καλύτερη. Ο προπονητής και το γεγονός ότι λειτουργούμε σαν ομάδα κάνυον τη διαφορά».

-την συμβολή του Γιάννη Καλμαζίδη και αν έχει το «μαγικό ραβδί…»:

«Ο κ. Καλμαζίδης είναι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ με την ομάδα σε όλες τις λεπτομέρειες. Επίσης ασχολείται με τον κάθε παίκτη ξεχωριστά, ενώ είναι γενικά ήρεμοςκαι τα ξεσπάσματα του γίνονται σε σωστή χρονική στιγμή».

-τον στόχο του πρωταθλήματος και του νταμπλ…:

«Η αλήθεια είναι ότι η ψυχολογία μας είναι πολύ ανεβασμένη αλλά από αύριο πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί ως το τέλος να πάρουμε πλεονέκτημα έδρας και να διεκδικήσουμε τον τίτλο, πιθανότατα απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν μου αρέσει ο τίτλος του φαβορί παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

-τη συμπαράσταση του κόσμου, μετά την κατάκτηση του κυπέλλου:

«Πιστεύω ότι αυτός ο τίτλος ζέστανε για τα καλά τον κόσμο μας και θα είναι κοντά στην ομάδα στην τελική ευθεία της σεζόν, ώστε να πετύχουμε μαζί τον στόχο μας».

Επιμέλεια: Βαγγέλης Νερατζιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x