Βόλεϊ

Καταιγιστικός Παναθηναϊκός πέταξε στους «32» του Challenge Cup

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και διέλυσε με 3-0 την Σενουά Ζενέβ και έφυγε με… φόρα στους «32» του Challenge Cup.

Με μία τρομακτική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός πέρασε… πάνω από την Σενουά Ζενέβ και με 3-0 σετ έκανε δικό του το εισιτήριο για τους «32» του Challenge Cup.

Οι πράσινοι ήθελαν μόνο δύο σετ για να πάρουν την πρόκριση, καθώς μία εβδομάδα νωρίτερα είχαν νικήσει με 3-0, όμως με τη φόρα που είχαν δεν χάρισαν τίποτα στους Ελβετούς και έκαναν δικό τους και το τρίτο. Σε άμυνα και επίθεση η ομάδα του Ανδρεόπουλου είχε εξαιρετική εικόνα, χωρίς να αφήσει περιθώρια αντίδρασης στην Σενουά.

Από το πρώτο σετ ο Παναθηναϊκός έδειξε ποιος ήταν ο κυρίαρχος στην αναμέτρηση δημιουργώντας από νωρίς μία διαφορά την οποία και διατήρησε μέχρι να τελειώσει το σετ στο 25-18.

Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι έγινε περισσότερο ανταγωνιστικό με την Σενουά να προσπαθεί να ισοφαρίσει όμως στο φινάλε ένα πράσινο ξέπσασμα ήταν αρκετό για να κάνει ο Παναθηναϊκός το 2-0 με σκορ 25-21 και να καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ οι γηπεδούχοι τα είχαν σχεδόν… παρατήσει επιτρέποντας στον Παναθηναϊκό να τους διαλύσει και με το εμφατικό 25-12 έγινε το 3-0, για μία πανηγυρική πρόκριση του «τριφυλλιού» στην επόμενη φάση, εκεί όπυ να αντιμετωπίσει την ισχυρή Τουρκουά της Γαλλίας, που στο πρωτάθλημα της έχει ξεκινήσει με 3/3.

Τα σετ: 18-25, 21-25, 12-25

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x