Βόλεϊ

Σε απολογία Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί ο τέταρτος αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά της Α1 βόλεϊ, αλλά την ίδια μέρα θα απολογηθούν οι διοικήσεις του για όσα έγιναν στο τρίτο ματς της σειράς

Επεισοδιακό τέλος είχε ο αγώνας μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά της Α1 Ανδρών στο βόλεϊ. Τα πνεύματα οξύνθηκαν στο 5ο σετ όταν ο διαιτητής υπέδειξε άουτ σε προσπάθεια των «πρασίνων» οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν πως υπήρξε επαφή στο μπλοκ.

Αποτέλεσμα της έντασης ήταν να διακοπεί για μερικά λεπτά το παιχνίδι, το οποίο συνεχίστηκε μετά από λίγα λεπτά και βρήκε το «τριφύλλι» νικητή με 3-2 σετ και 2-1 στη σειρά.

Ο αθλητικός δικαστής κάλεσε σε απολογία το ΤΑΑ Παναθηναϊκός αλλά και τον team manager του «Δικεφάλου του Βορρά», οι οποίοι θα βρεθούν ενώπιόν του την Πέμπτη, την ίδια ημέρα δηλαδή που θα διεξαχθεί και το 5ο ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση:

«Σε απολογία κάλεσε σήμερα ο αθλητικός δικαστής το ΤΑΑ ΠΑΟΚ, τον team manager του ΤΑΑ ΠΑΟΚ και το ΤΑΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, σχετικά με αναφερόμενες πράξεις στα έγγραφα του αγώνα, που διεξήχθη χθες 14/4/2015.

Κατόπιν αιτήματος αμφότερων των ΤΑΑ για τις κλήσεις με αρ. 56 για τον ΠΑΟΚ και αρ.57 για τον Παναθηναϊκό, αναβλήθηκε η εκδίκαση των δυο υποθέσεων για αύριο Πέμπτη 16/4/2015 και ώρα 13.00, στα γραφεία της ΕΣΑΠ».

Στο μεταξύ με πρόστιμο 1.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για όσα είχαν σημειωθεί στον δεύτερο ημιτελικό των δύο ομάδων στην Πυλαία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x