Βόλεϊ

Σαλούστρου: «Πιστεύω στην ομάδα μου»

Την αισιοδοξία της πως ο Πανναξιακός μπορεί να κάνει την έκπληξη κόντρα στον Παναθηναϊκό, στους ημιτελικούς της Α1 βόλεϊ γυναικών εξέφρασε η Άννα Σαλούστρου με δηλώσεις της στο sport-fm.gr.

Η Άννα Σαλούστρου, η κεντρικός της Πανναξιακού, που έδωσε εχθές την πρώτη μάχη για την πολυπόθητη θέση στον τελικό του Πρωταθλήματος βόλεϊ της Α1 γυναικών, κόντρα στον Παναθηναϊκό μιλάει στο sport-fm και την Αμάντα Φούντη σχετικά με το χθεσινό αγώνα και την αιτία που οδήγησε την ομάδα τους στην ήττα.

-Άννα, αν τώρα εσείς, τα κορίτσια της ομάδας του Πανναξιακού πανηγυρίζατε μία νίκη τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά. Ωστόσο, το ταξίδι δεν τελείωσε, μία όμως εκτός έδρας νίκη θα σας έφερνε πιο κοντά στον τελικό.
«Σίγουρα γνωρίζαμε πως ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, επομένως θα ήταν δύσκολο και το έργο μας στην έδρα του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ δυνατή ομάδα δεν είναι τυχαίο το ότι έχει τερματίσει στη δεύτερη θέση. Όταν παίζει με τον κόσμο στο πλάι του είναι ακόμα πιο δυνατός, ωστόσο το αποτέλεσμα στα play off σαν προβάδισμα δε σημαίνει κάτι ιδιαίτερο. Μπορούμε να το διορθώσουμε και το πιστεύω, γιατί πιστεύω στην ομάδα μου, όμως πρέπει να μας προβληματίζει η χθεσινή μας εικόνα».

- Η ομάδα του Πανναξιακού ήταν η πρώτη ομάδα που έσπασε το αήττητο του Παναθηναϊκού στο φετινό Πρωτάθλημα, ποια κατά τη γνώμη σου όμως ήταν τα συστατικά της χθεσινής αποτυχίας;
«Ακριβώς, πρέπει να το θυμόμαστε αυτό, γιατί απ’ ότι φαίνεται το έχουμε ξεχάσει. Όλες οι ομάδες έχουνε αδυναμίες. Σήμερα παίξανε πολύ καλά πάνω στις αδυναμίες και τα λάθη μας. Το εκμεταλλεύτηκαν και πήραν το αποτέλεσμα. Πρέπει να παίξουμε και εμείς επομένως λίγο πιο έξυπνα. Επιπλέον, δεν είχαμε καθόλου ενέργεια στο γήπεδο, εμφανιστήκαμε πολύ σφιγμένες».

-Πώς σκοπεύει να προχωρήσει η ομάδα μέχρι τον επόμενο αγώνα σε μία εβδομάδα;
«Πρέπει να σκεφτούμε πολύ τη σημερινή μας εικόνα και να δούμε σοβαρά τα λάθη μας. Έχουμε δουλέψει πολύ από την αρχή της χρονιάς και αυτή δεν ήταν αντιπροσωπευτική εικόνα της ομάδας. Έχουμε ήδη κάνει και μεγάλη πορεία στη Ευρώπη. Τις μέρες που απομένουν μέχρι την επόμενη Τετάρτη που θα ξαναπαίξουμε πρέπει να τις εκμεταλλευτούμε και να γίνουμε καλύτερες στα σημεία που σήμερα δείξαμε αδυναμία».

-Μία εντός έδρας νίκη την επόμενη Τετάρτη θα ήταν πιθανότατα και η απάντηση της ομάδας στην σημερινή ήττα αλλά και στην ήττα πριν λίγες μέρες στο Αγρίνιο για το κύπελλο;
«Δεύτερη φορά χάνουμε από τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μας κερδίζει ο Παναθηναϊκός. Είναι σημαντικό αυτό γιατί αναγνωρίζουμε ότι η ομάδα μας έκανε πολλά λάθη και έδωσε την νίκη στον αντίπαλο. Ναι μεν είναι πολύ καλός και ιστορικός σύλλογος, αλλά σύμφωνα με τα στατιστικά δεν παίζει καλύτερα στα σημεία. Η δεύτερη φορά σήμερα, ήταν ένα γερό χαστούκι που πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας, γιατί δε θα το αφήσουμε να τριτώσει. Έχουμε πολύ καλή έδρα με κόσμο που δίνει βροντερό παρόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x