Βόλεϊ

Ρόγκα: «Είναι από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα μου»

Τον ενθουσιασμό της για την κατάκτηση της Volley League γυναικών από τον Παναθηναϊκό μέσα στου Ρέντη μετά από έντεκα χρόνια εξέφρασε η Πένυ Ρόγκα μετά τη λήξη του πέμπτου τελικού.

Η Πένυ Ρόγκα εξέφρασε τη χαρά της για την κατάκτηση του τίτλου της Volley League γυναικών από τον Παναθηναϊκό, θεωρεί πως έχυσαν πολύ ιδρώτα για να τα καταφέρουν όλη τη σεζόν και αφιέρωσε τον τίτλο σε όλα τα στελέχη του «τριφυλλιού» και στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά: «Είμαστε πρωταθλήτριες! Τα καταφέραμε. Δεν μπορώ να περιγράψω πως νιώθω. Θέλω να πάω απλά στη Λεωφόρο να πανηγυρίσω και να σηκώσω το κύπελλο. Είναι από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας μου και οι κόποι όλοι της χρονιάς άξιζαν.

Περάσαμε πολλές δυσκολίες και ρίξαμε πολύ ιδρώτα στο γήπεδο. Η σεζόν ήταν απαιτητική, αλλά αποδείξαμε πως είμαστε μαχήτριες.

Αφιερώνω το τίτλο στις συμπαίκτριές μου, στο προπονητικό επιτελείο, στη διοίκηση, στο κόσμο του Παναθηναϊκού, στην οικογένειά μου, πρωτίστως στον πατέρα μου και στον σύντροφό μου. Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" και στον κόσμο, που είναι η δύναμή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x