Βόλεϊ

Ψάχνει δύο σετ ο ΠΑΟΚ

Την Μπάρκομ Καζάνι Λβιβ υποδέχεται την Πέμπτη στις 19.00 ο ΠΑΟΚ στην Πυλαία στη ρεβάνς των «32» του CEV Cup βόλεϊ ανδρών.

Ο «Δικέφαλος» στο πρώτο παιχνίδι στην Ουκρανία επικράτησε με 3-1 σετ και για να πάρει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, χρειάζεται δύο σετ στο ματς της Πέμπτης.

Ο Ντίμα Φιλίποφ, που δεν αγωνίστηκε στην Ουκρανία, βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Κώστα Δεληκώστα, όμως ο Έλληνας τεχνικός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιάννη Τακουρίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά την περασμένη Κυριακή στο ματς με τον Ηρακλή για την έβδομη αγωνιστική της Volley League.

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» τόνισε πως: «Η Μπάρκομ είναι μία αρκετά καλή ομάδα, που βρίσκεται κοντά στο δικό μας επίπεδο. Χρειάστηκε να παίξουμε πολύ καλά στην Ουκρανία για να τους νικήσουμε 3-1. Οι αντίπαλοί μας απειλούν πολύ από το σέρβις με τους δύο ακραίους επιθετικούς που έχουν.

Πρέπει να δείξουμε πολλή προσοχή και στον επαναληπτικό να είμαστε συγκεντρωμένοι, για να πάρουμε την πρόκριση. Κανένας αγώνας δεν είναι εύκολος, αλλά η καλή απόδοσή μας είναι εκείνη που μπορεί να κάνει τα πράγματα ευκολότερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x