Βόλεϊ

Πρωτοψάλτης: «Η νίκη για τον κόσμο του Παναθηναϊκού»

Στην μεγάλη βοήθεια που έδωσε ο κόσμος του Παναθηναϊκού στην κρίσιμη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Κυψέλη στάθηκε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης, μιλώντας στον sport-fm.gr. «Μας έδωσαν πάθος και τρέλα», τόνισε.

Στο πάθος και την τρέλα που μετέδωσε η εξέδρα στους παίκτες του Παναθηναϊκού κρίθηκε το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Θανάση Πρωτοψάλτη.

Ο ακραίος των «πράσινων» μίλησε στον sport-fm.gr για τη βοήθεια που έδωσε ο κόσμος στο σύνολο, για να φτάσει στη σπουδαία νίκη που του δίνει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό της Volleyleague.

«Όλα κρίθηκαν στο πάθος, στην τρέλα και τον ρυθμό που μας έδωσε ο κόσμος. Παίξαμε καλά σαν σύνολο, όπως πάντα και καταφέραμε και φέραμε τη νίκη στον κόσμο μας», σχολίασε αρχικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στα σημεία που πρέπει να διορθώσει ο Παναθηναϊκός, αφού παρότι βρέθηκε να έχει τον απόλυτο έλεγχο, νικώντας με 2-0 σετ, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

«Πρέπει να αποβάλουμε τα κενά σημεία που έχουμε σαν ρόστερ, λόγω ηλικίας. Να συγκεντρωθούμε περισσότερο σε όλο το παιχνίδι και έτσι θα έρθει η νίκη που θέλουμε».

Επιμέλεια: Γιώργος Σπανομανώλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x