Βόλεϊ

Πρώτο «διπλό» του Φοίνικα στην Κηφισιά

Με όπλο το μπλοκ ο Φοίνικας Σύρου επικράτησε 3-0 της Κηφισιάς, στο πρώτο φιλικό που έδωσαν οι δύο ομάδες για τη φετινή αγωνιστική σεζόν στο Ζηρίνειο.

Με δυνατό φιλικό ξεκίνησαν τη φετινή αγωνιστική δράση Φοίνικας Σύρου και Κηφισιά.

Οι Συριανοί επικράτησαν 3-0 σετ στο Ζηρίνειο, με μεγάλο όπλο το μπλοκ, δείχνοντας πολύ καλή εικόνα στην πρώτη τους φετινή εμφάνιση.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν ένα ακόμα φιλικό μεταξύ τους το απόγευμα του Σαββάτου (13/9) στις 14.30, προκειμένου να δοκιμάσουν για ακόμα μια φορά τις δυνάμεις τους.

«Είναι το πρώτο φιλικό για την ομάδα μου. Είναι πολύ νωρίς. Δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα. Η ομάδα δουλεύει καλά και βάζει τις βάσεις για να ανταπεξέλθει στις δοκιμασίες», σχολίασε μετά την αναμέτρηση ο διεθνής λίμπερο των Συριανών, Νικήτας Εφραιμίδης.

Τα σετ: 25-18, 27-25, 25-17

Κηφισιά (Αρσενιάδης): Νικολάκης, Γιοβάνοβιτς, Ρουμελιωτάκης, Φερρέρα, Παπαγγελόπουλος, Σουλτανόπουλος, Ταμπουρατζής (λ), Κόβαλτσουκ, Χατζηπροδρόμου, Καπέλλας (λ), Μάρκου

Φοίνικας Σύρου (Παβλίσεβιτς): Ντάμποβιτς, Ντόκιτς, Λάππας, Πλάνινιτς, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος Χ., Εφραιμίδης (λ), Παπαδόπουλος Π., Μουρούτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x