Βόλεϊ

«Πρώτη» χωρίς διεθνείς ο Ολυμπιακός

Η Δευτέρα σήμανε την έναρξη των προπονήσεων της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο με πολλές απουσίες και λίγες παρουσίες.

Χωρίς τους πολλούς διεθνείς του ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Φερνάντο Μουνιόθ στο «Μελίνα Μερκούρη» είδε μόνο έξι μόνο παίκτες, αφού απουσίαζαν οι διεθνείς, λόγω της προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε δέκα μέρες.

Συγκεκριμένα, απουσίαζαν οι Έλληνες διεθνείς, Γιώργος Πετρέας, Μενέλαος Κοκκινάκης, Κώστας Στιβαχτής, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γιώργος Παπαλεξίου, Θοδωρής Βουλκίδης, ενώ ο Έμιτ Τερβαπόρτι είναι με τη Φινλανδία και ο Μίχαλ Φίνκερ με την Τσεχία.

Το «παρών» έδωσαν οι πέντε νεοαποκτηθέντες Ρόλαντ Γκέργκι, Γκαζμέντ Χουσάι, Δημήτρης Ριζόπουλος, Άκης Ασπιώτης, Δημήτρης Τζιάβρας και ο Ανδρέας Ανδρεάδης.

Παράλληλα, στις πρώτες προπονήσεις που διεξάγονται υπό την επίβλεψη του βοηθού του κ. Μπενίτεθ, Αντώνη Βουρδέρη, θα μετέχουν και οι νεαροί Μαγγανάς, Στράτος, Δορδοκίδης και Ζωγραφάκης από την ομάδα Νέων της Ακαδημίας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x