Βόλεϊ

Πολυτιμότερος ο Μίχαλι

Ο Ιβάν Μίχαλι αναδείχθηκε ως ο MVP της 19ης αγωνιστικής της Volley league που ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα.

Ο Κροάτης κεντρικός του Εθνικού Αλεξανδρούπολης πήρε το συγκεκριμένο τίτλο για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα και έγινε ο δεύτερος αθλητής των ακριτών που αναδεικνύεται πολυτιμότερος στη φετινή διοργάνωση, μετά τον Γιώργο Παπάζογλου τη δεύτερη αγωνιστική.

Ο Μίχαλι ήταν ο πρωτεργάτης της νίκης με 3-1 σετ στην Ορεστιάδα κόντρα στην τοπική ομάδα, αφού σημείωσε 17 πόντους, εκ των οποίων οι 10 ήταν από μπλοκ και οι 7 από επιθέσεις (7/9, ποσοστό αποτελεσματικότητας 78%).

Ο ίδιος, μετά την ανάδειξή του, τόνισε πως: «Ηταν μια ευχάριστη έκπληξη για μένα αυτή η διάκριση. Την αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή μου και τους οπαδούς μας που μας στηρίζουν.

Και εγώ και η σύντροφός μου είμαστε πολύ ευχαριστημένοι στην Ελλάδα. Όλοι στην Αλεξανδρούπολη μας έχουν "αγκαλιάσει" και σαν αθλητές, αλλά και προσωπικά. Αισθάνομαι πολύ οικεία. Νομίζω πως είμαι στο σπίτι μου. Η ζωή στην Ελλάδα είναι πολύ ωραία, παρά την οικονομική κρίση».

Οσο για την αναμέτρηση με την Μπενφίκα, ο 25χρονος κεντρικός τόνισε πως: «Αν το γήπεδο είναι γεμάτο και ο κόσμος μας δώσει ώθηση, μπορούμε να πετύχουμε να πάμε τον αγώνα στο "χρυσό" σετ. Θα χρειαστεί, εκ μέρους μας, καλός ρυθμός και υπομονή. Θα είναι δύσκολη προσπάθεια, αλλά δεν είναι ακατόρθωτος ο στόχος».



ALL STAR TEAM THΣ 19ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

MVP: Ιβάν Μίχαλι (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
Πασαδόρος: Δημήτρης Νικολάκης (Α.Ο.Κηφισιάς)
Διαγώνιος: Ερνάντο Γκόμεζ (ΠΑΟΚ)
Ακραίοι: Θανάσης Πρωτοψάλτης (Παναθηναϊκός), Νικολά Μιγιαήλοβιτς (Α.Ο.Φοίνικας Σύρου)
Κεντρικοί: Ιβάν Μίχαλι (Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Δημήτρης Σουλτανόπουλος (Α.Ο.Κηφισιάς)
Λίμπερο: Κώστας Ταμπουρατζής (Α.Ο.Κηφισιάς)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x