Βόλεϊ

Πολλά τα ανοιχτά μέτωπα στην ΑΕΚ

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένονται να υπάρχουν εξελίξεις στα μεταγραφικά της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ, που συνεχίζει πυρετωδώς τις συζητήσεις για την ενδυνάμωση του ρόστερ.

Πυρετωδώς συνεχίζονται οι συζητήσεις για την στελέχωση του ρόστερ της επόμενης σεζόν στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, γεγονός που επιβεβαιώνει τους υψηλούς στόχους που θέλει να θέσουν οι «κιτρινόμαυροι» για την επόμενη σεζόν.

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξουν οι πρώτες ανακοινώσεις, με τις Καββαθά, Κωνσταντινίδου και Τσοχατζή να έχουν ήδη δώσει τα χέρια.

Όσον αφορά την περίπτωση της Σοφίας Κοσμά, οι δύο πλευρές συνεχίζουν τις συζητήσεις, χωρίς όμως να θεωρείται τίποτα «τελειωμένο». Μετά το φινάλε της συνεργασίας της με τον Ολυμπιακό, η 22χρονη ακραία εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια της, με την ΑΕΚ να είναι μια απ’ τις ομάδες που έχει συζητήσει σε καλό κλίμα.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, πάντως, η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη φέτος να κινηθεί σε υψηλό επίπεδο, με τον Μανώλη Ρουμελιώτη να… τρίβει τα χέρια του, αφού βλέπει να δημιουργείται μια πλήρως ανταγωνιστική ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x