Βόλεϊ

Πετρέας στον ΣΠΟΡ FM: «Το πρωτάθλημα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση»

Για τον Ολυμπιακό της νέας σεζόν στο βόλεϊ ανδρών, την Εθνική ομάδα, αλλά και το σημερινό ποδοσφαιρικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 o διεθνής κεντρικός, Γιώργος Πετρέας.

Με πολύ βόλεϊ ξεκίνησε η νέα κυριακάτικη εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6 «Sports Club», με καλεσμένο στο στούντιο τον Γιώργο Πετρέα, που μίλησε στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και τις Εύα Ζαχαριουδάκη και Βαλεντίνα Νικολακοπούλου.

Ο διεθνής κεντρικός του Ολυμπιακού σχολίασε την νέα σεζόν που έρχεται σε Ελλάδα και Ευρώπη για τους «ερυθρόλευκους».

«Οι περισσότεροι αθλητές έχουμε μείνει, έχουμε αλλάξει τέσσερις παίκτες. Πιστεύω ότι τα παιδιά που ήρθαν να αναπληρώσουν όσους έφυγαν θα το κάνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα ξεκίνησε αρχές Σεπτέμβρη, έχουμε δουλέψει ένα μήνα πάνω στη φυσική κατάσταση, πάνω στο τακτικό κομμάτι και από την Παρασκευή ευελπιστώ ότι θα αρχίσουμε να δείχνουμε το πρόσωπο που δείχναμε και πέρυσι, δίνοντας μια συνέχεια στην καλή εικόνα που είχαμε. Να αποδείξουμε και φέτος μέσα στο γήπεδο ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα σκαλί παραπάνω».

Το πρωτάθλημα της Α1 ξεκινά με δύο αγώνες κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό για τον Ολυμπιακό.

«Ξεκινάει το πρωτάθλημα, ξεκινάμε με δύο ντέρμπι, δύο αγώνες που αν τους βλέπαμε καθαρά ποδοσφαιρικά θα ήταν δύο πολύ μεγάλες μάχες. Εμείς στο βόλεϊ έχουμε μια αρκετά μεγάλη διαφορά. Μην ξεχνάμε ότι η ΑΕΚ ανέβηκε φέτος στην Α1 και ο Παναθηναϊκός κάνει ένα νέο ξεκίνημα με πολλές αλλαγές. Εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το πρωτάθλημα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση στα παιχνίδια και ευελπιστούμε να μην έχουμε τραυματισμούς και να ενσωματωθούν από εβδομάδα».

Μεγάλο κεφάλαιο για εκείνον είναι η Εθνική ομάδα, που έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκρισή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2019.

«Η Εθνική ομάδα είναι κάτι ξεχωριστό για όλους τους αθλητές σε όλα τα αθλήματα. Εμείς αυτό το καλοκαίρι καταφέραμε να πετύχουμε ένα στόχο που τον είχαμε πολλά χρόνια. Καταφέραμε να είμαστε χαρούμενοι με το που τελειώνει ένα καλοκαίρι και το σημαντικότερο είναι ότι, αν και έχουν απομείνει δύο παιχνίδια ακόμα τον Ιανουάριο, η Εθνική ομάδα έχει πάρει ήδη την πρόκριση, είναι ήδη στη σκέψη όλων να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πάρουν μέρος σε αυτή την Εθνική ομάδα σε ένα Πανευρωπαϊκό. Η ομάδα έδειξε επίπεδο σε όλα τα παιχνίδια και ελπίζουμε να συνεχίσουμε και στα εναπομείναντα παιχνίδια τον Γενάρη».

Τέλος σχολίασε και το αποψινό ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, κάνοντας τη δική του πρόβλεψη.

«Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές φέτος. Χρειάζεται χρόνο. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει και αυτόν τον τεράστιο ποδοσφαιριστή τον Γιάγια Τουρέ. Δεν ξέρω πως θα είναι οι καιρικές συνθήκες, αλλά νομίζω δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο Καραϊσκάκη που είναι ίσως το κορυφαίο γήπεδο στην Ελλάδα την δεδομένη χρονική στιγμή. Είναι ένα ντέρμπι, αλλά ο Ολυμπιακός με τον κόσμο στο πλευρό του έχει το προβάδισμα».

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Πετρέα στην εκπομπή «Sports Club»:



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x