Βόλεϊ

«Πάτησε» Πολωνία η Εθνική βόλεϊ γυναικών

Στην Πολωνία βρίσκεται από το μεσημέρι της Πέμπτης η Εθνική βόλεϊ των γυναικών για τις δύο αναμετρήσεις κόντρα στο τοπικό αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τη δεύτερη αγωνιστική του European League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προπονήθηκε στις 20:30 και ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τις δύο αναμετρήσεις, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00.

«Όπως πάντα, υπάρχει η κούραση του ταξιδιού και χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να ανασυνταχθούμε. Περιμένουμε να δούμε τι ρόστερ θα παρουσιάσει η Πολωνία σ’ αυτά τα παιχνίδια, καθώς, συγκριτικά με πέρυσι, είχε κάποιες αλλαγές, όπως φυσικά έχουμε κι εμείς.

Σίγουρα, πάντως περιμένω δύο δυνατά παιχνίδια και εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό», τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Γιάννης Καλμαζίδης, ο οποίος περιμένει να δει ακόμη καλύτερη την ομάδα του, σε σχέση με την πρεμιέρα.

«Λογικά, όσο προχωράμε και παίρνουμε παιχνίδια και αγωνιστικό ρυθμό στα πόδια μας, θα ανεβαίνει κι η δική μας απόδοση. Είναι λίγο νωρίς να μιλάμε για την τετράδα, αλλά σίγουρα οι εκτός έδρας βαθμοί είναι πάντα πολύτιμοι και σημαντικοί στην προσπάθεια που κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x