Βόλεϊ

Παπαφωτίου στο sport-fm.gr: «Θέλουμε παντού την κορυφή: Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη - Σύμβολο η Ρούξι»

Τους πολύ υψηλούς στόχους που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός σε όλες τις διοργανώσεις τόνισε η Αθηνά Παπαφωτίου, μιλώντας στο sport-fm.gr και στον Γιώργο Ζαχαρίου.

Για υψηλές πτήσεις προετοιμάζεται η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, όπως ξεκαθάρισε η Αθηνά Παπαφωτίου μιλώντας στο sport-fm.gr, στο πλαίσιο της καθιερωμένης media day.

Η αρχηγός του «τριφυλλιού» δεν έκρυψε τους μεγάλους στόχους που έχουν θέσει στην ομάδα, τονίζοντας πως παντού «βλέπουν» την κορυφή.

Επιπλέον, μίλησε για την κάλυψη αγώνων ης Volley League γυναικών από την ΕΡΤ, γεγονός που είχε να συμβεί πολλά χρόνια, ενώ αναφέρθηκε με συγκίνηση στη Ρούξι Ντουμιτρέσκου και στην πρόσφατη εκδήλωση μνήμης που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός.

@sporfm946 ?????????????? ???????????? ?????? ????????????: ???????????????????? ?????????????? ?????? ???????????? Η Αθηνά Παπαφωτίου μίλησε για τους πολύ υψηλούς στόχους που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός σε όλες τις διοργανώσεις. #sporfm #panathinaikos ? original sound sporfm946


Αναλυτικά, όσα είπε στον Γιώργο Ζαχαρίου:
Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Ο στόχος είναι γνωστός. Ξέρουμε ποιος είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού και ειδικά του τμήματος βόλεϊ. Αυτοί είναι και οι στόχοι οι προσωπικοί και της κάθε αθλήτριας και του συνόλου. Τι θα περιμένουμε είναι κάτι που πρέπει να το διαμορφώσουμε εμείς οι ίδιοι μέσα από τη διαδικασία της προπόνησης και
των παιχνιδιών που θα ξεκινήσουνε σύντομα.

Για το αν έχει προτεραιότητα κάποιος από τους στόχους: «Δεν υπάρχει προτίμηση, δεν υπάρχει σύγκριση, για μας είναι οι τρεις στόχοι, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και η Ευρώπη, οπότε σε όλα θέλουμε να στοχεύουμε στην κορυφή και τι θα γίνει στο τέλος είναι αυτό που θα μας καθορίσει κιόλας».

Για την προετοιμασία με τον Ντράγκαν Νέσιτς: «Ακόμα είμαστε στη διαδικασία της προετοιμασίας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο, δεν συγκρίνεται με την προηγούμενη χρονιά γιατί είναι καινούργιος προπονητής στη φάση αυτή που είμαστε. Όλα κυλούν ομαλά, ο coach είναι πολύ συγκεκριμένος σε αυτά που ζητάει και που απαιτεί. Δεν αφήνει περιθώριο να παρεκκλίνουμε στη διαδικασία της προπόνησης και των αγώνων. Έχουμε θέσει στόχους, είμαστε ακόμα μακριά από αυτούς και το ξέρουμε, αλλά γι’ αυτό κάνουμε τα φιλικά, παιχνίδι με το παιχνίδι να βελτιωνόμαστε».

Για τα τηλεοπτικά: «Μετά από πολλά χρόνια, επιτέλους θα υπάρχει γυναικεία εκπροσώπηση ομαδικού αθλητισμού στη δημόσια τηλεόραση που δεν υπήρχε όλα αυτά τα χρόνια. Κατά τη γνώμη μου ήταν τεράστιο πρόβλημα και έλλειμμα και μη συνειδητοποίηση. Επιτέλους θα υπάρχουμε, θα μπούμε στα σπίτια και ελπίζω να είναι η αρχή για να υπάρξει συνέχεια και να μπουν και ακόμα περισσότερα αθλήματα γυναικείας φύσης».

Για την εκδήλωση μνήμης για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου: «Μαζευτήκαμε όλοι μαζί να τιμήσουμε μία τεράστια παίκτρια που δυστυχώς δεν είναι κοντά μας. Ελπίζω τουλάχιστον όλη αυτή η στήριξη του κόσμου και η κίνηση του Παναθηναϊκού, η απόσυρση της φανέλας, να απάλυνε κάπως τον πόνο των δικών της ανθρώπων, γιατί για μας είναι και θα είναι ένα σύμβολο. Είναι μία από τις καλύτερες παίκτριες που πέρασε και για πολλά χρόνια θα την κοιτάμε και θα λέμε, θέλω να της μοιάσω, θέλω να γίνω σαν και αυτή. Έχει αφήσει το αποτύπωμα αυτό σε όλο τον Παναθηναϊκό, μαζί με την αγάπη της και σε όλο το βόλεϊ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x