Βόλεϊ

Μόνιμα στον ΠΑΟΚ η Τσιόγκα

Για έβδομη χρονιά θα παραμείνει στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ η Ανδρομάχη Τσιόγκα, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο Ερασιτέχνης.

Μόνιμα στον ΠΑΟΚ η Ανδρομάχη Τσιόγκα. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για έβδομη σερί χρονιά με την 22χρονη κεντρικό για την ομάδα βόλεϊ γυναικών, με τη νεαρή άσο να αγωνίζεται ως δανεική τη φετινή σεζόν ένα εξάμηνο στη Λαμία, βοηθώντας τη να παραμείνει στη Volley League γυναικών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ γυναικών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ανδρομάχη Τσιόγκα, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Η Ελληνίδα διεθνής κεντρικός, γεννημένη το 2001 και με ύψος 190cm, συνεχίζει για έβδομη χρονιά στα "ασπρόμαυρα". Στο δεύτερο μισό της περσινής περιόδου, αγωνίστηκε ως δανεική στη Λαμία, συμβάλλοντας τα μέγιστα με τις εμφανίσεις της στην επίτευξη του στόχου της ομάδας από τη Στερεά Ελλάδα.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ανδρομάχη Τσιόγκα, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Χαίρομαι πολύ που θα βρίσκομαι για άλλη μία χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κωνσταντίνο Αμοιρίδη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Εύχομαι υγεία, καθώς και να πετύχουμε όλους τους στόχους της ομάδας. Φυσικά, περιμένουμε και όλους τους φιλάθλους στο γήπεδο να μας στηρίξουν, όπως κάνουν κάθε χρονιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x