Βόλεϊ

Ξεκίνησαν τα βάσανα στο βόλεϊ του ΠΑΟΚ

Την πρώτη τους συνάντηση είχαν το απόγευμα της Τρίτης οι βολεϊμπολίστες του ΠΑΟΚ στο «Παλατάκι», ενόψει της έναρξης της φετινής σεζόν.

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ξεκίνησε την Τρίτη την προετοιμασία της στο «Παλατάκι», ώστε να διεκδικήσει όλος τους εγχώριους τίτλους της φετινής σεζόν.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΑ, Κωνσταντίνος Παϊσιάδης, ο οποίος, αφού καλωσόρισε τον προπονητή της ομάδας, Γιόσκο Μιλενκόσκι, και τους νέους παίκτες των «ασπρόμαυρων», αναφέρθηκε στους στόχους της φετινής σεζόν.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο τεχνικός από η Βόρεια Μακεδονία, ο οποίος, αφού συστήθηκε στους νέους του παίκτες, τους μετέφερε τη φιλοσοφία του.

Στο τέλος, ο κ. Παϊσιάδης ανακοίνωσε πως αρχηγός της ομάδας τη φετινή περίοδο θα είναι ο Γιάννης Τακουρίδης.

Ο Μιλεκόνσκι ανέλυσε το πρόγραμμα των πρώτων ημερών, το οποίο θα έχει έμφαση στη φυσική κατάσταση των αθλητών. Πέρα από το κομμάτι της φυσικής κατάστασης, οι παίκτες του "Δικεφάλου" είχαν την ευκαιρία για μία πρώτη επαφή με μπάλα.

Από την πρώτη προπόνηση έλειπαν οι Ελληνες διεθνείς, Μενέλαος Κοκκινάκης και Θοδωρής Βουλκίδης, όπως και οι ξένοι διεθνείς Μπρετ Ουόλς και Γκάις Γιόρνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x