Βόλεϊ

Ανανέωσε με Σαλταφερίδη ο ΠΑΟΚ

Στην ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και τη φετινή σεζόν ο Χρήστος Σαλταφερίδης, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος».

Βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ παραμένει και για τη φετινή σεζόν, δεύτερη συνεχόμενη, ο Χρήστος Σαλταφερίδης. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 22χρονο ακραίο\διαγώνιο για τον επόμενο χρόνο μετά την περυσινή του επιτυχημένη πρώτη παρουσία στην ομάδα του Γιόσκο Μιλεκόνσκι.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Χρήστο Σαλταφερίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ο Έλληνας ακραιοδιαγώνιος, γεννημένος το 2002 και με ύψος 195cm, συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν ύστερα από την περυσινή με την περήφανη κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Χρήστος Σαλταφερίδης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι παραπάνω από χαρούμενος που παρέμεινα σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο. Καθήκον των παικτών που ήμασταν και την προηγούμενη χρονιά στην ομάδα είναι να "μεταλαμπαδεύσουμε" τις αξίες του συλλόγου στους νέους μας συμπαίκτες, να τους βάλουμε στο καλό κλίμα της ομάδας μας, αλλά και να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης χρονιάς, με σκοπό να το βελτιώσουμε.

Αυτή η νέα χρονιά αποτελεί πρόκληση για εμένα προσωπικά και στόχος είναι να φτάσω στο καλύτερο ατομικό επίπεδο αθλητικά που έχω υπάρξει, έτσι ώστε να συνεισφέρω στις επιτυχίες της ομάδας. Τέλος, ευχαριστώ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη και την εκτίμησή τους σε εμένα. Τα καλύτερα έρχονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x