Βόλεϊ

Μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια στο «Παλατάκι»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου στο «Παλατάκι», για την 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης της Volley League, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα.

Η δυνατή αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Φοίνικα Σύρου που θα γίνει στο PAOK Sports Arena, θα ανοίξει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στη δεύτερη φάση για τις θέσεις 1-4 του πρωταθλήματος Volley League. (2η αγωνιστική, β΄φάση 1-4, 6/4, 18:00, ΕΡΤ-Sports, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς).

O ΠΑΟΚ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ και μάλιστα με σύνθεση ανάγκης όπου Κοκκινάκης, Κανέλλος αγωνίστηκαν ακραίοι.

Οι γηπεδούχοι διατηρούν μόνο μαθηματικές ελπίδες για την κατάκτηση του τίτλου και αυτό θα συμβεί μόνο εάν σημειώσει 5 νίκες χωρίς βαθμολογικές απώλειες και ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός δεν πάρει ούτε έναν βαθμό στα 5 ματς που του απομένουν.

O κεντρικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Τακουρίδης: «Παρόλο που το βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει ατονίσει, δεν πτοούμαστε. Είναι ένα ντέρμπι στη β΄φάση του πρωταθλήματος και θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Στόχος είναι η νίκη. Περιμένουμε να δούμε εάν θα γίνουν τα κύπελλα ώστε να είμαστε έτοιμοι για όλα. Εμείς δουλεύουμε κανονικά και θέλουμε σε κάθε αγώνα να είμαστε όλο και καλύτεροι ώστε εφόσον γίνουν και οι υπόλοιπες διοργανώσεις να τις διεκδικήσουμε».

Από την άλλη, Φοίνικας ΟΝΕΧ μετά την ήττα στην έδρα του από τον Ολυμπιακό βρίσκεται στο -12 από τους «ερυθρόλευκους» και οι πιθανότητες για ανατροπή είναι περιορισμένες. Ωστόσο οι συριανοί θέλουν πάση θυσία να διατηρήσουν την 2η θέση στη βαθμολογία.

O Αμερικανός κεντρικός του Φοίνικα ΟΝΕΧ Αντρέ Μπράουν δήλωσε: «Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολος για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι είναι πως ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα και παίζει καλά αυτή τη στιγμή, είναι φορμαρισμένος. Ο δεύτερος λόγος είναι η κούραση από το τρομερό ταξίδι που έχουμε. Είμαστε απογοητευμένοι από τον τρόπο που παίξαμε με τον Ολυμπιακό. Θα μπούμε σε αυτό τον αγώνα αποφασισμένοι για νίκη και καλή εμφάνιση. Στα επόμενα παιχνίδια όλοι θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να δώσουμε στον σύλλογο την ικανοποίηση που του αξίζει».

Στις 31 αναμετρήσεις των δύο ομάδων, στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ προηγείται με 19-12 στις νίκες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x